loader
series logo

Kirkastava suihkehoitoaine

5,90 € / 150 ml

Hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine tuo hiuksille pehmeyden lisäksi eloisaa, luonnollista kiiltoa. Auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuksia ja tekee hiuksista helpommin kammattavat.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Kirkastava suihkehoitoaine tuo hiuksille pehmeyden lisäksi eloisaa, luonnollista kiiltoa. Se auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuksia ja tekee hiuksista helpommin kammattavat. Hiuksiin jätettävää suihketta voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin.

Kevyt, hedelmäisen raikas tuoksu.

Ollessaan paikallaan hoitoaineen sisältö jakautuu kahteen eri väriin. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jolloin kerrokset sekoittuvat toisiinsa ja tuote on valmista suihkutettavaksi hiuksiin.

Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei tarvitse huuhdella pois.

Tarkoitus
Hiusten hoitoon ja avuksi hiusten kampaamiseen. Hiuksiin jätettävä tuote.
Käyttöohje
Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei tarvitse huuhdella pois.
Hajusteet
Hypoparfum®

Aqua, Dimethicone, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-16, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Sodium Chloride, BHT, CI 42045, CI 19140, CI 42090

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tämä on parempi versio lähes samanlaisesta Suihkehoitoaineesta (3433) Tämä ei tee hiuksista niin raskaita tai rasvaisen näköisiä. Tuoksukin on tässä parempi. Eli jos mietit kahden hiuksiin jätettävän hoitoaineen välillä. Valitse tämä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Huonosti selvittää takut eikä tee suihkun jälkeen hiuksista paljoakaan helpommin harjattavia.. Hiukset heti kuivuttuaan tosi rasvaisen ja likaisen näköiset.. muilta merkeiltä olen suihkehoitoainetta käyttänyt eikä tätä ongelmaa ole ollut. En tykännyt yhtään.

Purkissa ei korkkia mukana, tuote oli ravistettava. Aine lentää purkista pois. Hiukset menee likaisen näköiseksi. jos liikaa laittaa helposti . Varovaisesti käyttäen hiukset kiiltää, mutta ei hoida hiusta eikä selvitä hiusta jos takkuuntuvat hiukset

Tämä suihke toimii. Pitkin talvea tukkani pörrötti joka suuntaan kunnes otin suihkeen käyttöön. Hiukset ovat helposti harjattavat eivätkä sähköisty niin herkästi. Myös tuoksu miellyttää.