loader
series logo

Suihkehoitoaine

5,90 € / 150 ml

Hiuksiin jätettävä kevyt hoitoaine. Silottaa ja kosteuttaa. Suojaa UV-säteiltä ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Ei tee hiuksista raskaita. Miellyttävän pehmeä tuoksu. Ravistetaan ennen käyttöä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Suihkehoitoaine tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, korjaa vaurioituneita hiuksia sekä helpottaa hiusten kampaamista. Kevyt suihkutettava hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote.

Suihkehoitoainetta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Se pehmittää ja siloittaa hiuksia, tuo niille kiiltoa, korjaa ja kosteuttaa sekä suojaa rasittuneita hiuksia UV-säteiltä.

Suihkehoitoaine helpottaa hiusten kampaamista pesun jälkeen, minkä vuoksi tuote on hyvä apu myös lasten hiusten selvittämiseen. Hoitoaine ei tee hiuksia raskaiksi.

Suihkehoitoaine sisältää silkkiproteiinia, joka kosteuttaa hiusta ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kiiltoa hiuksille tuovat tuotteen sisältämät silikonit.

Suihkemainen hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Tuote on väriltään punertavaa ja siinä on mieto, miellyttävän pehmeä tuoksu. Tuote sopii hoitotuotteeksi kaikille hiustyypeille. Suihkehoitoaine voi tehdä lattiapinnoista liukkaat, joten suihkuta tuotetta riittävän läheltä hiuksia.

Ollessaan paikallaan Suihkehoitoaineen sisältö jakautuu kahteen eri väriin. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jolloin kerrokset sekoittuvat toisiinsa ja tuote on valmista suihkutettavaksi hiuksiin.

Tarkoitus
Hiusten hoitoon ja avuksi hiusten kampaamiseen. Hiuksiin jätettävä tuote.
Käyttöohje
Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei poishuuhtelua.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Värjätty

Aqua, Dimethicone, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-16, Butylene Glycol, Alcohol Denat., BHT, CI 18050, CI 18965, CI 16255, CI 42045

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Hyvä tuote, tämän jälkeen hiukset helppo selvittää. Tuoksu siedettävä.

Loistava tuote koiran takkujen selvittelyyn! Itselle en käytä, koska hiuksista tulee rasvaisen näköiset vaikka kuin vähän yrittäis laittaa

Harmillista, että tuotetta on muutettu. Tähänkin pätee se sanonta, että:"jos se ei ole rikki, niin älä yritä korjata sitä". Eli miksi vanha hyvä toimiva tuote on muutettu toiseksi? En uskalla kyllä arvosteluja luettuani ostaa tätä uudistettua tuotetta. Ostan tästä lähtien marketista ainoastaan Glitzin hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka on ollut luottotuote tämän Dermosilin tuotteen kanssa. Olisi tosiaan hyvä huomauttaa paketissa, että lattia tulee todella liukkaaksi jos tätä suihkuttaa hiuksiin kylppärissä tai missä huoneessa tahansa (kuten tuossa yhdessä kommentissa myös sanottiin). Vanha äitini meinasi liukastua kotonaan, kun käytin suihketta hänen luonaan, onneki hänellä oli rollaattori muuten olisi käynyt pahasti. Eikä se liukkaus lähtenyt lattiasta kuin kulumalla.

Hiuksissa tuntui tosi hyvältä. Ikävä vain, en ymmärtänyt Dimethiconen olevan silikonia. Verkkosivujen tekstin lukemisesta oli jo useita kuukausia. Näinpä menin käyttämään laminaattilattialla seisten. Seuraamuksena äärimmäisen liukas lattia, jota liukkautta en saanut pois heti pesemälläkään. Niinpä liukastuin samana päivänä tässä kohtaa ja mursin kylkiluuni. Toivon silikonia sisältäviin pakkauksiin (siihen käyttöön jäävään) maininnan silikonista suomeksi ja varoituksen lattiapintoja liukastavasta vaikutuksesta.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vakiotuote! Paras suihkehoitoaine, ainoa mikä kesyttää mun takut! :)

Lataa lisää