loader

Suihkehoitoaine

3433

Hiuksiin jätettävä kevyt hoitoaine. Silottaa ja kosteuttaa. Suojaa UV-säteiltä ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Ei tee hiuksista raskaita. Miellyttävän pehmeä tuoksu. Ravistetaan ennen käyttöä.

5,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,5 / 5

Perustuu 16 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hyvä tuote, tämän jälkeen hiukset helppo selvittää. Tuoksu siedettävä.

Nina P.

Dermosil Suihkehoitoaine tekee hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi, korjaa vaurioituneita hiuksia sekä helpottaa hiusten kampaamista. Kevyt suihkutettava hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote.

Suihkehoitoainetta voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Se pehmittää ja siloittaa hiuksia, tuo niille kiiltoa, korjaa ja kosteuttaa sekä suojaa rasittuneita hiuksia UV-säteiltä.

Suihkehoitoaine helpottaa hiusten kampaamista pesun jälkeen, minkä vuoksi tuote on hyvä apu myös lasten hiusten selvittämiseen. Hoitoaine ei tee hiuksia raskaiksi.

Suihkehoitoaine sisältää silkkiproteiinia, joka kosteuttaa hiusta ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kiiltoa hiuksille tuovat tuotteen sisältämät silikonit.

Suihkemainen hoitoaine on hiuksiin jätettävä tuote eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Tuote on väriltään punertavaa ja siinä on mieto, miellyttävän pehmeä tuoksu. Tuote sopii hoitotuotteeksi kaikille hiustyypeille. Suihkehoitoaine voi tehdä lattiapinnoista liukkaat, joten suihkuta tuotetta riittävän läheltä hiuksia.

Ollessaan paikallaan Suihkehoitoaineen sisältö jakautuu kahteen eri väriin. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jolloin kerrokset sekoittuvat toisiinsa ja tuote on valmista suihkutettavaksi hiuksiin.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kaikki tuotteet

Tarkoitus: Hiusten hoitoon ja avuksi hiusten kampaamiseen. Hiuksiin jätettävä tuote.

Käyttöohje: Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, ei poishuuhtelua.

Hiustyyppi: Normaali; Kuiva & vahingoittunut; Värjätty

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Dimethicone, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Caprylyl Glycol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-16, Butylene Glycol, Alcohol Denat., BHT, CI 18050, CI 18965, CI 16255, CI 42045

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
(43)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(3)

Keittiökäsisaippua metsämarja

6,70 € / 500 ml

Osta
Uusi
Last Chance
(14)

Wildflower Käsisaippua

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
(6)

Punainen appelsiini Suihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,5/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 21.07.2021

Hei Rosa, suojakerrointa ei ole mahdollista mitata, mutta pieni määrä tuotetta antaa matalan aurinkosuojan.

reviewer avatar
Rosa T. 13.07.2021

Selvittää hiukset hyvin ja antaa kiiltoa. Minkä vahvuinen aurinkosuoja tässä on? Mikä spf?

reviewer avatar
Mira M. 10.05.2021

Kiva tuote ja miellyttävä mieto tuoksu. Kosteuttaa ja poistaa vähän sähköisyyttä. Pullo vuotaa, joten se miinuksena.

reviewer avatar
Nina P. 30.09.2020

Hyvä tuote, tämän jälkeen hiukset helppo selvittää. Tuoksu siedettävä.

reviewer avatar
Mari K. 30.07.2020

Loistava tuote koiran takkujen selvittelyyn! Itselle en käytä, koska hiuksista tulee rasvaisen näköiset vaikka kuin vähän yrittäis laittaa

reviewer avatar
Sirpa I. 01.07.2020

Harmillista, että tuotetta on muutettu. Tähänkin pätee se sanonta, että:"jos se ei ole rikki, niin älä yritä korjata sitä". Eli miksi vanha hyvä toimiva tuote on muutettu toiseksi? En uskalla kyllä arvosteluja luettuani ostaa tätä uudistettua tuotetta. Ostan tästä lähtien marketista ainoastaan Glitzin hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka on ollut luottotuote tämän Dermosilin tuotteen kanssa. Olisi tosiaan hyvä huomauttaa paketissa, että lattia tulee todella liukkaaksi jos tätä suihkuttaa hiuksiin kylppärissä tai missä huoneessa tahansa (kuten tuossa yhdessä kommentissa myös sanottiin). Vanha äitini meinasi liukastua kotonaan, kun käytin suihketta hänen luonaan, onneki hänellä oli rollaattori muuten olisi käynyt pahasti. Eikä se liukkaus lähtenyt lattiasta kuin kulumalla.