loader

Sensitive Aurinkovoide SPF 30

4166

Korkea suoja UVA- ja UVB-säteiltä

Suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Kevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Hajustamaton aurinkovoide sopii kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Korkea suojakerroin, SPF 30. Aurinkovoiteella on Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

14,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Aurinkovoide SPF 30 suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä

Sensitive Aurinkovoide SPF 30 suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Koostumukseltaan miellyttävän kevyt voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Korkea suojakerroin SPF 30. Sensitive Aurinkovoide sopii myös kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Aurinkovoiteelle on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Voiteen miellyttävän kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti jättäen kasvoille raikkaan ja luonnollisen tunteen. Aurinkovoide sisältää tehokkaasti kosteuttavaa glyseriiniä, joka auttaa ihoa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon. Aurinkovoide kestää hyvin hikeä ja kosteutta, joten se sopii suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun.

Suojakerroin SPF 30 antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Levitä runsaasti iholle jo ennen kuin iho alistuu auringonsäteille. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta heikentää voiteen tarjoamaa suojaa. Lisää usein etenkin ihoalueille, jotka altistuvat auringonsäteille. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta. Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka.

Aurinkovoide on hajustamaton ja vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Aurinkosuoja

Tarkoitus: Antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteiltä.

Käyttöohje: Levitä runsaasti iholle jo ennen kuin iho altistuu auringonsäteille. Lisää usein etenkin ihoalueille, jotka altistuvat auringonsäteille. Ota aurinkoa aina maltillisesti ja vältä liian pitkää altistumista auringolle. Suojaa ihoa myös vaatteilla. Pienten lasten iho suositellaan suojaamaan ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla.

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Ruotsi

certificate logotype certificate logotype

Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, C15-19 Alkane, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, PEG-100 Stearate, Betaine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Glycine Soja Oil, Citric Acid, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene

Katso myös:

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Aurinkoa luvassa
32,70 € 27,50 €

27,50€
Säästösi 5,20€

Säästösi 5,20€

Osta

Aiheeseen liittyvät artikkelit

article thumbnail

Ihonhoito

Kolme myyttiä auringosta

25.04.23

Suosittelemme sinulle

4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu