loader

Kuorintasukat

3713

Kuorivat sukat

Tehokas jalkahoito kotona

Jalkojen kuorintasukat, on kertakäyttöinen jalkahoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia. Jalkojen kuorintasukkia pidetään jalassa 90 minuuttia. Iho alkaa kuoriutua 3–5 päivän kuluttua hoidosta. Pakkauksessa kaksi kertakäyttöistä sukkaa.

1450 P / 1 pari

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 55 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Mahtava tuote 😍

Ida K.

Jalkakuorintasukat – tehokas jalkahoito kotona kuorivilla sukilla

Jalkojen kuorintasukat  eli exfoliating socks on helppo ja kivuton keino huolehtia jalkojen ihosta. Hengähdä ja suo itsellesi rauhoittava hemmotteluhetki jalkakuorinnalla kotona – kuorintasukat on kokemuksena  miellyttävä.

Jalkakuorintasukat ovat kertakäyttöinen jalkahoito, jonka lopputulos säilyy viikkoja. Kuorintasukkien sisällä oleva geeli kuorii jalkojen ihoa ja tekee ikäänkuin kuorivan jalkanaamion. Kuorivat sukat sisältävät luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten maitohappoa ja salisyylihappoa sekä kasviperäisten uutteiden yhdistelmää.

Kuorintasukat-pakkaus sisältää kaksi kuorintasukkaa, jotka laitetaan jalkoihin 90 minuutin ajaksi.

- Kiristä kuorivan sukan suuaukko tiiviisti jalkaa vasten pakkauksessa olevalla teipillä.
- Kun olet laittanut kuorintasukat jalkoihisi, vältä kävelemistä, etteivät sukat rikkoudu. Istuma-asennossa vältät geelin valumisen ulos sukasta.
- Anna kuorintasukkien olla väljästi jaloissa, joten vältä istumista jalkaterät päällekkäin.
- Huuhtele lopuksi jalat huolellisesti lämpimällä vedellä.
- Ota kuorintasukat pois jaloista heti, jos huomaat ihosi ärsyyntyvän ja huuhtele jalat runsaalla lämpimällä vedellä.

Kuorintasukkien vaikutus alkaa näkyä 3-5 päivän kuluessa hoidosta. Kun kuollut ihosolukko alkaa irrota, jalat saattavat näyttää epämiellyttävältä, mutta vaihe on kivuton. Voit hoitaa jalkojen ihoa jalkakylvyllä ja jalkavoiteella, kun kuollutta ihosolukkoa alkaa irrota. Kosteusvoiteen tai jalkaseerumin käyttö ei estä tai hidasta kuolleen ihosolukon irtoamista. 

Kuollut ihosolukko irtoaa pieninä palasina. Anna ihon kuoriutua rauhassa, äläkä revi ihoa, ettet aiheuta haavaumia jalkoihisi. Ihon uusiutuminen kestää noin kaksi viikkoa. Kuorintasukkien käyttö kannattaa siis ajoittaa siten, että iho ehtii kuoriutua ennen kuin lähdet esimerkiksi uimahalliin tai käytät sandaaleja. 

Hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme uutta käsittelyä kuorintasukilla 3-4 kuukauden välein. 

Kuorintasukat sopivat sekä naisten että miesten jalkojen hoitoon. Yksi koko, kuorintasukan pohjan mitta on n. 32 cm.

Tuotetta ei pidä käyttää, mikäli sinulla on jaloissa avohaavoja, kutinaa, kynsisieni tai muuta ihoärsytystä tai olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Ei sovi raskaana oleville, emmekä suosittele tuotteen käyttämistä imetyksen aikana. Diabeetikon on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Emme suosittele tuotetta herkkäihoisille. Emme suosittele kuorintasukkien käyttöä tatuoidulle iholle. Tuote on tarkoitettu aikuisten jalkojen hoitoon. Vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin. Mikäli geeliä joutuu silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Vältä myös geelin joutumista vaatteille, huonekaluille tai lattialle, sillä se saattaa aiheuttaa värjäytymiä. Katso myös muut jalkakylpy- ja kuorintatuotteet ja jalkavoiteet

Käytä jalkojen kuorintasukat (engl. exfoliating socks) heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Jalat

Tarkoitus: Kertakäyttöinen jalkahoito kovettumien ja kuolleen ihosolukon kuorimiseen jaloista.

Käyttöohje: Laita sukat puhtaisiin jalkoihin ja sulje suuaukko pakkauksessa olevalla teipillä. Anna vaikuttaa 90 minuuttia. Ota Kuorintasukat pois jaloista ja huuhdo jalat puhtaiksi vedellä. Kuollut ihosolukko alkaa irrota noin 3-5 päivän kuluttua hoidosta ja jatkuu noin kahden viikon ajan. Anna kuolleen, kuivan ihon irrota itsekseen. Älä revi irtoavaa ihoa, ettet aiheuta vaurioita terveelle ihosolukolle. Käytä kuorintasuokat heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Kiina

Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acid, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,7/5

reviewer avatar
Dermosil A. 31.10.2022

Hei Jaana. Pahoittelemme. Otatko yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme niin voimme parhaiten auttaa.

reviewer avatar
Jaana H. 31.10.2022

En voinut käyttää kun kaikki nesteet oli valuneet sukista pihalle.

reviewer avatar
Karita W. 08.09.2022

erinomainen

reviewer avatar
Outi H. 30.05.2022

Aivan huiput!! Vaikka silloin kun jalat kuoriutuu, onkin aika kamalan näköistä :D

reviewer avatar
Ida K. 20.05.2022

Mahtava tuote 😍

reviewer avatar
Virpi W. 16.05.2022

Ehdottomasti jatkoon. Olin skeptinen, mutta niin lähti kovettumat ja ihmettelen vieläkin, miten sileäksi tuli kantapäiden iho. Jalat ovat valmiina sandaaleihin!