loader

Kuorintasukat

3713

Kuorivat sukat

Tehokas jalkahoito kotona

Jalkojen kuorintasukat, on kertakäyttöinen jalkahoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia. Jalkojen kuorintasukkia pidetään jalassa 90 minuuttia. Iho alkaa kuoriutua 3–5 päivän kuluttua hoidosta. Pakkauksessa kaksi kertakäyttöistä sukkaa.

1450 P / 1 pari

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,7 / 5

Perustuu 61 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Toimivat, jalkojen kuoriutuminen alkoi 4 päivää sukkien käyttämisen jälkeen ja kesti noin viikon. Nyt on ihanan sileät jalat.

Katariina R.

Jalkakuorintasukat – tehokas jalkahoito kotona kuorivilla sukilla

Jalkojen kuorintasukat  eli exfoliating socks on helppo ja kivuton keino huolehtia jalkojen ihosta. Hengähdä ja suo itsellesi rauhoittava hemmotteluhetki jalkakuorinnalla kotona – kuorintasukat on kokemuksena  miellyttävä.

Jalkakuorintasukat ovat kertakäyttöinen jalkahoito, jonka lopputulos säilyy viikkoja. Kuorintasukkien sisällä oleva geeli kuorii jalkojen ihoa ja tekee ikäänkuin kuorivan jalkanaamion. Kuorivat sukat sisältävät luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten maitohappoa ja salisyylihappoa sekä kasviperäisten uutteiden yhdistelmää.

Kuorintasukat-pakkaus sisältää kaksi kuorintasukkaa, jotka laitetaan jalkoihin 90 minuutin ajaksi.

- Kiristä kuorivan sukan suuaukko tiiviisti jalkaa vasten pakkauksessa olevalla teipillä.
- Kun olet laittanut kuorintasukat jalkoihisi, vältä kävelemistä, etteivät sukat rikkoudu. Istuma-asennossa vältät geelin valumisen ulos sukasta.
- Anna kuorintasukkien olla väljästi jaloissa, joten vältä istumista jalkaterät päällekkäin.
- Huuhtele lopuksi jalat huolellisesti lämpimällä vedellä.
- Ota kuorintasukat pois jaloista heti, jos huomaat ihosi ärsyyntyvän ja huuhtele jalat runsaalla lämpimällä vedellä.

Kuorintasukkien vaikutus alkaa näkyä 3-5 päivän kuluessa hoidosta. Kun kuollut ihosolukko alkaa irrota, jalat saattavat näyttää epämiellyttävältä, mutta vaihe on kivuton. Voit hoitaa jalkojen ihoa jalkakylvyllä ja jalkavoiteella, kun kuollutta ihosolukkoa alkaa irrota. Kosteusvoiteen tai jalkaseerumin käyttö ei estä tai hidasta kuolleen ihosolukon irtoamista. 

Kuollut ihosolukko irtoaa pieninä palasina. Anna ihon kuoriutua rauhassa, äläkä revi ihoa, ettet aiheuta haavaumia jalkoihisi. Ihon uusiutuminen kestää noin kaksi viikkoa. Kuorintasukkien käyttö kannattaa siis ajoittaa siten, että iho ehtii kuoriutua ennen kuin lähdet esimerkiksi uimahalliin tai käytät sandaaleja. 

Hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme uutta käsittelyä kuorintasukilla 3-4 kuukauden välein. 

Kuorintasukat sopivat sekä naisten että miesten jalkojen hoitoon. Yksi koko, kuorintasukan pohjan mitta on n. 32 cm.

Tuotetta ei pidä käyttää, mikäli sinulla on jaloissa avohaavoja, kutinaa, kynsisieni tai muuta ihoärsytystä tai olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Ei sovi raskaana oleville, emmekä suosittele tuotteen käyttämistä imetyksen aikana. Diabeetikon on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Emme suosittele tuotetta herkkäihoisille. Emme suosittele kuorintasukkien käyttöä tatuoidulle iholle. Tuote on tarkoitettu aikuisten jalkojen hoitoon. Vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin. Mikäli geeliä joutuu silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Vältä myös geelin joutumista vaatteille, huonekaluille tai lattialle, sillä se saattaa aiheuttaa värjäytymiä. Katso myös muut jalkakylpy- ja kuorintatuotteet ja jalkavoiteet

Käytä jalkojen kuorintasukat (engl. exfoliating socks) heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.

Kategoria: Jalat

Tarkoitus: Kertakäyttöinen jalkahoito kovettumien ja kuolleen ihosolukon kuorimiseen jaloista.

Käyttöohje: Laita sukat puhtaisiin jalkoihin ja sulje suuaukko pakkauksessa olevalla teipillä. Anna vaikuttaa 90 minuuttia. Ota Kuorintasukat pois jaloista ja huuhdo jalat puhtaiksi vedellä. Kuollut ihosolukko alkaa irrota noin 3-5 päivän kuluttua hoidosta ja jatkuu noin kahden viikon ajan. Anna kuolleen, kuivan ihon irrota itsekseen. Älä revi irtoavaa ihoa, ettet aiheuta vaurioita terveelle ihosolukolle. Käytä kuorintasuokat heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Kiina

Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acid, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3066

Vitamin E Kasvovoide

8,50 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
4059

Suolashampoo

9,90 € / 200 ml

Osta
-39%
Last Chance
product image
product image
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta

Tuotearvostelut

3,7/5

reviewer avatar
Katriina R. 13.07.2023

Ihon hilseily vaikutti tehokkaalta, mutta tosiasiassa uusi iho oli niin herkkä ja ohut, että siihen tuli paljon rakkoja ja hiertymiä. Kovettumia sukat eivät poistaneet. Kävin hakemassa apua jalkahoitajalta, jolle tämän tuotteen seuraukset olivatkin jo valitettavasti tuttuja. Ehkäpä tuote sopii talvikäyttöön paremmin ja ”paksunahkaisemmille” tyypeille.

reviewer avatar
Katariina R. 12.06.2023

Toimivat, jalkojen kuoriutuminen alkoi 4 päivää sukkien käyttämisen jälkeen ja kesti noin viikon. Nyt on ihanan sileät jalat.

reviewer avatar
Nina V. 30.05.2023

2 päivää sukkien käytöstä jalat alkoivat kutista, ja jalkapöydät täynnä punaisia näppylöitä. Todella tuskaisia päiviä ollut jalkojen kanssa.

reviewer avatar
Raija K. 09.05.2023

Ostin kuorintasukat päkiöiden ja kantapäiden kovettumia varten. Käytin sukat ja huuhtelin jalat 90 minuutin jälkeen niinkuin ohjeessa oli. Noin vuorokauden kuluttua jalkapöydät olivat aivan punaiset, kuivat ja kutisevat. Jalkapöytiä pitää rasvata kokoajan koska muuten niitä kutittaa todella paljon. Nyt 5 päivän jälkeen punoitus on helpottanut vähän, mutta jalkapöydissä on pieniä näppyjä, joita hoidan hydrocortisonilla. Ilmeisesti sukissa oli jotain, joka ärsytti ihoani vaikka normaalisti ihoni ei reagoi mihinkään. Sukkia käyttäessä ei ollut minkäänlaisia oireita. Jaloista on ruvennut lähtemään ihoa pohjista, joten sukat kyllä toimivat, mutta olivat ilmeisesti liian voimakkaat jalkapöydän herkälle iholle

reviewer avatar
Dermosil A. 05.05.2023

Hei Suvi P, Kuorintasukkamme ovat todella suositut ja jalat ovat ihanan pehmeät sen jälkeen kun noin 2 viikkoa kestävä prosessi on ohi. Tuoteselosteessa lukee näin; "Kuollut ihosolukko irtoaa pieninä palasina. Anna ihon kuoriutua rauhassa, äläkä revi ihoa, ettet aiheuta haavaumia jalkoihisi. Ihon uusiutuminen kestää noin kaksi viikkoa. Kuorintasukkien käyttö kannattaa siis ajoittaa siten, että iho ehtii kuoriutua ennen kuin lähdet esimerkiksi uimahalliin tai käytät sandaaleja.

reviewer avatar
Suvi P. 23.04.2023

En suosittele. Todella huono tuote verrattuna muihin käyttämiin kuorintasukkiin. Nahka alkoi irrota viikon päästä pieninä paloina ja sitä kesti kauan. Tosi kiva olla ulkomailla riekaleisilla jaloilla..