loader

Jalkavoiteet

7 tuotetta

Jalkavoide hoitaa ja kosteuttaa jalkojen ihoa ja virkistää rasittuneita jalkoja. Dermosil-jalkavoiteet auttavat ehkäisemään kovettumien...Näytä enemmän

Jalkavoide hoitaa ja kosteuttaa jalkojen ihoa ja virkistää rasittuneita jalkoja. Dermosil-jalkavoiteet auttavat ehkäisemään kovettumien syntymistä sekä auttavat pehmittämään jalkapohjien kuivaa ihoa. Säännöllisesti käytettynä jalkarasva auttaa vahvistamaan jalkojen ihon suojakerrosta, joten jalkarasva kattaa ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitoa. Hyvin kosteutetut jalat tuntuvat ja näyttävät mukavilta sekä pysyvät terveinä. Kaikki valikoimamme jalkavoiteet sopivat sekä miehille että naisille.

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle kosmetiikasta jalkavoiteisiin. Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää paras jalkavoide kuiville jaloille, viilentävä jalkavoide tai hyvä jalkavoide kovettumiin.

Saatat miettiä millainen on hyvä jalkavoide? Mielestämme paras jalkavoide on sellainen, joka sopii omalle ihotyypille ja omaan käyttötarpeeseen. Toisen valinta on rasvainen jalkavoide kun taas toiselle toimii parhaiten kosteuttava jalkavoide tai jalkaseerumi. Valmistamme jalkarasvat samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen valikoimamme jalkavoide on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle. Hyvä jalkavoide myös imeytyy nopeasti eikä tahraa.

Kuivuuko jalkojesi iho helposti? Ota kokeiluun karbamidia sisältävä jalkavoide kuiville jaloille. Karbamidi parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee kuivista jaloista ja kuivista jalkapohjista erittäin pehmeät. Karbamidi on synteettistä materiaalia, jota käytetään yleisesti kosmetiikkatuotteissa. Dermosilin jalkavoide sisältää myös kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä sekä pienten haavojen parantumista edistävää allantoinia. Niinpä kyseessä on myös hyvä jalkavoide halkeileville kantapäille.

Dermosilin Jalkaseerumi on raikkaan virkistävä jalkavoide, joka kosteuttaa tehokkaasti jalkojen ihoa, sillä se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Seerumi sisältää myös miedon, kemiallisesti kuorivan ainesosan, mutta voiteen koostumus on pehmeä ja sileä. Raikkaan sitruunaiselta tuoksuva Jalkaseerumi imeytyy nopeasti eikä tahmaa ja on siksi helppokäyttöinen ja virkistävä jalkavoide.

Jos kaapistasi on loppunut rasvainen jalkavoide, suosittelemme kokeilemaan seuraavaksi Dermosilin Vitamin E Extra -jalkavoidetta. Tämä rasvainen jalkavoide on paksu, runsaasti kosteuttava ja suojaava vaihtoehto kuivan ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %.

Vai onko sinulla kenties haussa hyvä jalkavoide kovettumiin? Ota kokeiluun Dermosilin Yövoide jaloille. Kovettumien hoito jaloista sujuu tehokkaasti pehmentävän ja hoitavan jalkavoiteen avulla. Jalkavoide tehoaa kovettumiin sen sisältämän virkistävän katajanmarjaöljyn sekä kuorivien PHA- ja AHA-happojen avulla, jotka auttavat ehkäisemään kovettumien muodostumista jalkojen iholle yön aikana.

Löydä itsellesi paras jalkavoide monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme! Katso myös Dermosilin käsivoiteet, huulivoiteet sekä kosteusvoiteet & vartalovoit.Näytä vähemmän

Bestseller
product image
3573

Karbamidi jalkavoide

7,30 € / 150 ml

Osta
3042

Jalkavoide

8,90 € / 200 ml

Osta
Bestseller
product image
3214

Yövoide käsille ja jaloille

8,70 € / 200 ml

Osta
3689

Karbamidipuikko

7,30 € / 25 g

Osta
3991

Yövoide jaloille

7,50 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3007

Sensitive Extra voide

8,20 € / 200 ml

Osta
3944

Puuvillasukat

4,50 € / 1 pari

Osta