Tuotteet ja niiden valmistus

Parasta sinun läheltäsi

Dermosil tarjoaa uniikkeja ja kohtuuhintaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä, jotka on varta vasten kehitetty ja valmistettu meille. Oma tuotekehityksemme on avain laajaan tuotevalikoimaan, jota uudistamme jatkuvasti. Valmistamme tuotteet omassa tehtaassamme Korsnäsissä sekä tarkoin valituilla alihankkijoillamme. Olemme ISO9001 ja ISO14000 -sertifioitu yritys ja kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme määrätietoisesti. Valmistamme kosmetiikkatuotteet omassa tehtaassamme Korsnäsissä sekä alihankkijoillamme Suomessa, Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa. Tärkeimpien kumppaniemme kanssa olemme työskennelleet jo vuosikymmeniä. 

Ihoystävälliset tuotteemme on kehitetty ja valmistettu lähellä sinua luotettavista raaka-aineista.
Henrietta BacklundAssortment Manager & Partner

Miten uusi tuote syntyy?

Uuden tuotteen kehittäminen on ihanan luova prosessi ja monen asiantuntijan yhteistyö. Ajattelemme aina, mitä sinä ja perheesi voisitte tarvita, ja käytämme osaamistamme ylittääksemme odotuksesi. Siksi tuotekehitys alkaakin tarpeen tunnistamisesta ja uudesta ideasta. Tämän jälkeen mietimme tuotteen koostumusta, ainesosia ja ominaisuuksia, ja niiden perusteella tuotekemistimme tekee tuoteseoksen. Valmis ja hyväksytty tuoteseos käy läpi laatu- ja ihotestit ja siitä tehdään resepti tuotevalmistukseen. Taitavat tuotevalmistajamme tekevät lopulta pienestä laboratoriokokeesta muutaman tuhannen kilogramman tuote-erän valmista tuotetta.

Tietoa raaka-aineista

Tuotteidemme jokainen raaka-aine on tarkoin valikoitu tehtäväänsä. Tuotteen pohjana on aina runsaasti hoitavia aineksia, kuten esimerkiksi sheavoita, glyseriiniä ja allantoiiniä. Käytämme usein myös erilaisia siemenöljyjä ja -uutteita, jotka todistetusti vaikuttavat ihoon. Käytämme aina mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja hajusteita, niin että tuotteet sopivat myös kaikista herkimmille. Tuoksuviin tuotteisiin valitsemme mietoja ja hellävaraisia hajusteita.

Haluatko tietää lisää raaka-aineistamme? Tutustu raaka-ainekuvauksiin, jotka löydät jokaisen tuotteen yhteydestä.

Muotoilu ja tuotepakkaukset

Kiinnitämme paljon huomiota tuotteen sisältöön, mutta meidät tunnetaan myös vahvasta muotoiluajattelustamme. Muotoilijamme miettivät niin muotoa, väriä kuin toimivuutta, kun he suunnittelevat pakkauksia tuotteille. Tiesitkö, että muotoilijat ovat tärkeässä roolissa vastuullisuustyössämme? Fiksuilla valinnoilla voimme vähentää jätteiden määrää ja rakentaa parempaa tulevaisuutta. 

Kurkista saippuatehtaaseemme

Mielipiteesi on meille tärkeä

Täydellisten tuotteiden löytäminen omalle iholle voi olla oikea tutkimusmatka. Me kehitämme Dermosil-tuotteita sinulle ja haluamme kuulla palautteesi. Asiakkaiden kommentit ovat tuotekehityksellemme tärkeitä. Mielipiteesi on tärkeä myös muille asiakkaille verkkokaupassamme: muiden arvostelujen lukeminen on kullanarvoista. Älä siis suotta ole ujo, vaan ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä kommenttisi yksittäisestä tuotteesta.