Vastuullisuus

Ystävällinen sinulle, toinen toisillemme ja luonnolle

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme herkälle iholle aina ihosi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen, valitsemme laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet, suunnittelemme fiksut pakkaukset ja toimimme suoraan ilman välikäsiä. Aina. Ollaksemme ystävällisiä sinulle, toinen toisillemme ja mittaamattoman arvokkaalle luonnolle. 

Vastuullisesti iholla

Työmme lähtee aina liikkeelle ihon ja hiusten erityistarpeista. Ihoystävällinen tuotevalikoimamme koostuu tehokkaista ja korkealaatuisista tuotteista, jotka auttavat sinua hoitamaan ihoasi hyvin. Valmistuksessa käytämme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita ja suosimme kotimaisia tai lähellä tuotettuja raaka-aineita. Herkkä iho on meille elämäntapa ja valikoimastamme löytyy runsaasti tuotteita, joille Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ihmisten iholla ihotautilääkärien valvonnassa.

Lyhyt matka meiltä sinulle

Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tehtaamme sijaitsevat Pohjanmaalla Korsnäsissä. Kaikki Dermosil-tuotteet kehitetään Korsnäsissä aina ideasta pakkausdesigniin asti. Pitämällä tuotannon mahdollisimman lähellä sinua ja toimittamalla tuotteemme suoraan sinulle, ilman välikäsiä, pystymme minimoimaan tuotteidemme hiilijalanjäljen. Olemme jo vuosien ajan määrätietoisesti tuoneet tuotantoa lähemmäs loppuasiakasta ja työ jatkuu. Oman tuotantomme osuus Korsnäsissä kasvaa vuosi vuodelta. Valmistamme kosmetiikkatuotteet omassa tehtaassamme Korsnäsissä sekä tarkoin valituilla alihankkijoillamme Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa, Puolassa ja muissa Euroopan maissa. Ilmoitamme jokaisen tuotteen valmistusmaan tuotekortilla. 

Tuotepakkauksilla on merkitystä

Kiinnitämme paljon huomiota tuotteen sisältöön, mutta meidät tunnetaan myös vahvasta muotoiluajattelustamme. Etsimme jatkuvasti kestäviä, viisaita ja vastuullisia vaihtoehtoja ja muotoilijat ovat tärkeässä roolissa vastuullisuustyössämme.

Kaikki pullomme ovat kierrätettäviä ja valmistettu kierrätetystä muovista. Olemme vähentäneet pullojen valmistuksessa käytettävän muovin määrää ja osa etiketeistämme on valmistettu ympäristöystävällisestä uusiutuvasta puupohjaisesta materiaalista.

Olemme aina välttäneet tuotteiden kaksinkertaista pakkaamista minimoidaksemme jätteen määrän. Käytämme tuotteen pakkaamisessa pahvista ulkopakkausta ainoastaan silloin, kun se on tuoteturvallisuuden vuoksi välttämätöntä. Fiksuilla valinnoilla voimme vähentää jätteiden määrää ja rakentaa parempaa tulevaisuutta.

Tekoja sanojen takana

Vastuullisuusohjelmamme perustuu olennaisuusanalyysiin, jonka avulla on määritelty vastuullisuusteot, joilla on suurin merkitys ympäristölle, yhteiskunnalle ja yksilöille. Lue vastuullisuusraportistamme lisää vastuullisuustyöstämme, tavoitteistamme ja siitä, millaisia konkreettisia asioita teimme vastuullisuuden hyväksi viime vuonna.