loader

Kasvoöljy

3516

Korkealaatuinen ihoa vahvistava, kiinteyttävä ja hoitava kasvoöljy. Lisää ihon kimmoisuutta. Valmistettu 100 %:sesti luonnollisista ainesosista. Sisältää ruusunmarjan ja purasruohon siemenöljyjä.

11,50 € / 15 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 33 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Skin Comfort Kasvoöljy on luonnollinen kosteuttaja ja kiinteyttäjä kasvojen iholle. Se koostuu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista.

Kasvoöljy vahvistaa, kiinteyttää ja hoitaa ihoa sekä lisää sen kimmoisuutta. Vaikuttavat ainesosat ovat puhtaasti luonnon omia aktiivisia aineita. Kasvoöljy sisältää ruusunmarjan ja purasruohon siemenöljyjä, auringonkukkaöljyä, erilaisten appelsiinien eteerisiä öljyjä ja E-vitamiinia. Aktiivisten ainesosiensa ansiosta Kasvoöljy on luonnollinen ihon kiinteyttäjä ja kosteuttaja.

Ruusunmarjan siemenöljy vahvistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa sekä edistää ihon eheytymistä. Purasruohon siemenöljy sisältää huomattavan määrän omega-6 rasvahappoja. Siemenöljy auttaa tukemaan ja tasapainottamaan ihosolujen toimintaa. Auringonkukkaöljy pehmentää ja hoitaa ihoa. Appelsiinin eteeriset öljyt palauttavat ihon toimintoja ja tehostavat aktiivisten ainesosien imeytymistä.

Kasvoöljyllä on lasinen pullo, josta öljyn annostelu tapahtuu pipetin avulla. Käytä Kasvoöljyä kuuriluontoisesti kosteuttajaksi esim. talvella, kun kasvot kaipaavat syvää ja pitkäkestoista kosteutta, tai vakituisesti 2-3 kertaa viikossa vuoden ympäri. Öljy sopii kaikentyyppisille ja -ikäisille ihoille ylelliseksi hoitotuotteeksi. Voit tehostaa tuotteen vaikutusta levittämällä sen hieman vielä kostealle iholle esim. suihkun tai kasvopesun jälkeen. Anna Kasvoöljyn imeytyä viisi minuuttia ja kuivaa ylimääräinen öljy iholta vanulapulla, jos haluat.

Tuote saa virkistävän tuoksunsa luonnollisista öljyistä. Luonnonöljyjen vuoksi tuote tulee myös käyttää tuoreena. Luonnonöljyjen väri saattaa vaihdella tuotantoerästä riippuen, joten myös Kasvoöljyn väri saattaa vaihdella lähes värittömästä tumman kellertävään.

Säilytä pullo pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.

Vinkki! Jos haluat suosikkikasvovoiteestasi tehokkaammin kosteuttavan lisää voiteeseen 1-2 tippaa Kasvoöljyä pipetin avulla, sekoita kämmenellä ja levitä kasvoille.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kasvot

Tarkoitus: Kasvojen kosteutukseen ja kiinteytykseen.

Käyttöohje: Annostele Kasvoöljyä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Kasvoöljy imeytyy parhaiten kostealle iholle. Voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluonteisesti. Voit tehostaa tavallisen kasvovoiteesi tehokkuutta lisäämällä siihen 1-2 tippaa Kasvoöljyä pipetin avulla. Sekoita kämmenellä ja levitä kasvoille.

Ihotyyppi: Kuiva; Ikääntyvä; Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Rosa Rubiginosa Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Aurantium Amara Peel Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Tocopherol, Citral, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 07.05.2021

Hei Outi, tuote sopii mainiosti gua sha- hierontaan.

reviewer avatar
Outi O. 04.05.2021

Sopiiko tämä öljy kasvojen lymfa (gua sha) hierontaan? Onko kellään kokemuksia?

reviewer avatar
Anni T. 21.04.2021

Käytän tätä lisäämällä n. 3 tippaa yövoiteeseeni, antaa todella kivan lisäkosteutuksen ja iho tuntuu pehmeältä. Vielä en ole kokeillut öljyä täysin pelkiltään. Tuoksu tosiaan on alkuun voimakas, mutta itseäni se ei ainakaan haittaa.

reviewer avatar
Outi J. 05.03.2021

Aivan huippu tuote. Kosteuttaa ja hellii ihoa, tykkään tosi paljon. Tuoksu on todella voimakas, mutta ei haittaa, lopputulos korvaa sen kyllä.

reviewer avatar
Nina S. 06.10.2020

Aivan ihana kasvoöljy, korvaa kasvovoiteet. Jää ihanan kosteutettu iho ja tykkään kun kasvoista tulee hehkeät. Saisi 5 tähteä muuten mutta tuoksu on niin voimakas ja ei mikään hyvä, itse siihen tottuu nopeasti mutta muut perheenjäsenet huomauttelee.

reviewer avatar
Titta T. 24.09.2020

Öljyssä voimakas mutta hyvä tuoksu. Miellyttävä käyttää.