Anti-stress seerumi
13,20 € / 30 ml

Anti-stress seerumi palauttaa kosteuden rasittuneelle iholle sekä rentouttaa ihoa. Seerumi rauhoittaa väsynyttä ihoa. Viilentää kevyesti ja tuo kasvojen iholle miellyttävän raikkaan tunteen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta
Dermosil Anti-stress seerumi pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja väsynyttä kasvojen ihoa. Se auttaa rasittunutta ihoa rauhoittumaan ja tuo iholle miellyttävän raikkaan tunteen. Hyvinkosteutetun ihon suojakerros on vahvempi ja iho sekä tuntuu että näyttää hyvältä.

Anti-stress seerumi viilentää kevyesti kasvojen ihoa ja voi tuntua iholla pienenä kihelmöintinä.

Seerumi kosteuttaa ihoa ja tekee sen vastaanottavaiseksi muille ihonhoitotuotteille, kuten kasvovoiteelle. Se sisältää muun muassa F- ja E-vitamiineja, jotka ovat iholle tärkeitä antioksidantteja. 

Anti-stress seerumia annostellaan kämmenelle pullon pipetillä. Seerumissa on miedon miellyttävä Hypoparfum®-tuoksu, joka haihtuu nopeasti iholta. Taputtele Anti-stress seerumia puhdistetulle iholle aamuisin ja/tai iltaisin. Seerumin imeydyttyä voit halutessasi levittää iholle myös kasvovoiteen.

Seerumi on kehitetty käytettäväksi yhdessä Dermosil-ihonhoitotuotteiden kanssa. 

Tuote on vegaaninen.

Anti-stress seerumi on siirtynyt Skin Solutions -sarjaan Faces-sarjasta. Tuotteella on uusi design, mutta sen koostumusta ei ole muutettu. 

Tarkoitus
Kuivan ja väsyneen ihon kosteuttaminen, rentouttaminen ja raikkauden palauttaminen.
Käyttöohje
Taputtele seerumia puhdistetulle kasvojen ihoille aamuisin ja/tai iltaisin. Seerumin imeydyttyä voit halutessasi levittää iholle myös kasvovoiteen.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä; Sekaiho

Aqua, Glycerin, Propanediol, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Phenoxyethanol, Xylitol, Linoleic Acid, Menthyl Lactate, Sodium Polyacrylate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Linolenic Acid, Tocopherol, CI 17200, CI 15985

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Mihin tuotteen viilentävä vaikutus perustuu? Olen allerginen mintulle/mentholille -onko tämän seerumin incistä löytyvällä Menthyl Lactatella jotain tekemistä niiden kanssa?

Viilentävä tunne iholle, edullinen hinta ja hyvä mieli koko päiväksi. Mitä muuta seerumilta tarvitsee?

Ihana levittää ja tuoksusta suuri plussa. Sopii minulle siitä huolimatta, että normaalisti tuoksut aiheuttavat päänsäryn.

Seerumi rauhoittaa couperosa ihoa kasvoilla ja auttaa kutiseviin kohtiin muuallakin kropassa. Tuoksu ei kylläkään ole miellyttävä, jollain tapaa mausteisen tunkkainen.

Aivan ihanan kosteuttava seerumi!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Glowing Kasvoseerumi

9,80 € / 30 ml

Vitamin E Kasvoseerumi Hyal-X3

7,20 € / 30 ml

Sport & Sauna Virkistävä mattaseerumi kasvoille

5,90 € / 50 ml