loader
series logo

Sensitive Kasvovesi

6,50 € / 250 ml

Kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle, sopii myös atooppiselle iholle. Hellävarainen ja hajustamaton kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen, supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ihoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Kasvovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja supistaa ihohuokosia. Kasvovesi rauhoittaa ihoa ja tuo iholle raikkaan, puhtaan tunteen.

Hajustamaton ja alkoholiton kasvovesi on kehitetty erityisesti herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle, mutta miedon koostumuksensa ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää ihoa rauhoittavaa aloe vera -uutetta sekä kosteuttavaa glyseriiniä, joka auttaa huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.

Kun olet puhdistanut kasvojen ihon esimerkiksi Sensitive Puhdistusvaahdolla tai Sensitive Puhdistusmaidolla, pyyhi kevyesti kasvojen ihoa kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. 

Hajustamaton tuote sopii erinomaisesti sekä naisten että miesten ihonhoitoon ja myös nuoren iholle.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Kasvojen ja kaulan ihon puhdistukseen ja hoitoon.
Käyttöohje
Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi ihoa kevyesti pesun jälkeen.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Kasvovesi jätti ihon tahmeaksi, eikä aloe vera sopinut herkälle iholleni. Olisi kiva jos kehittäisitte uuden kasvoveden sensitive sarjaan, sillä muut sarjan tuotteet ovat olleet hyviä.

Tykkään vesimäisestä koostumuksesta. Iho jää kuitenkin tosi tahmeaksi käytön jälkeen ja varsinkin helteillä jäi käyttämättä tämän takia. Suihkepullo voisi tosiaan olla hyvä, jotta tuotetta ei tulisi liikaa kerralla.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen käyttänyt tätä jo vuoden verran aamuinilloin. Ilman en enään pärjää. Itselläni pintakuivaiho, mutta tätä käyttäessä en tarvitse edes kosteusvoiteita jokapäivä. Kasvovesi ei kirvele eikä kiristä. Kasvojen iho ei näytä enään kuivalta.

Kasvot jäävät tahmeiksi. Ikävä tunne joten kasvot on huuhdottava sen jälkeen vedellä. Käyttämättä jää minulta.

Hei, kiitos tiedosta. Seuraan tilannetta.

Lataa lisää