Herkälle iholle ja atooppiselle iholle

products_productsCount

Onko sinulla herkkä iho kasvoissa? Vai onko vaivanasi kasvojen atooppinen ihottuma? Herkkä tai atooppinen kasvojen iho vaatii hellävaraisia ja sille tarkoitettuja tuotteita.read_more

Dermosilin valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet niin herkän kuin atooppisen ihon hoitoon.

Atooppinen iho kasvoissa

Raajojen ja vartalon atooppisen ihottuman lisäksi myös atooppinen ihottuma kasvoissa eli atooppinen ekseema kasvoissa tai silmänympärysiholla voi olla atooppista ihottumaa. Atooppinen kasvojen iho vaatii säännöllistä ja hellävaraista hoitoa sekä ennenkaikkea oikeanlaisia hoitotuotteita.

Mikä on hyvä kasvovoide atooppiselle iholle?

Dermosilin Sensitive Lanoliinivoide hoitaa ja suojaa kuivaa, rikkoutunutta ihoa ja edistää ihon paranemista. Lanoliini sopii koko perheelle. Myös vauvan atooppinen ihottuma kasvoissa voi parantua lanoliinin avulla. 100 % Lanoliini onkin loistava tuote atooppisen ihon hoitoon. Dermosilin Sensitive sarja tarjoaa laadukkaat kasvojenhoitotuotteet, jotka sopivat hyvin myös atooppiselle iholle. Sensitive kasvovoide hoitaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa. Sensitive kasvovesi on täydellinen kasvovesi atooppiselle iholle ja myös hyvä kasvovesi herkälle iholle.

Herkän ihon puhdistus ja hoito

Herkän ihon hoidossa oikeanlaiset tuotteet ovat tärkeässä roolissa. Dermosilin laadukkaat tuotteet sopivat myös herkän ihon hoitoon ja puhdistamiseen. Sensitive kasvovoide on täydellinen kasvovoide herkälle iholle. Herkän ihon kosteusvoide hoitaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa. Tämä kasvorasva herkälle iholle sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen hyvä herkän ihon kasvovoide.

Sensitive puhdistusmaito on täydellinen puhdistusmaito herkälle iholle. Puhdistusmaito sisältää laadukkaita ja pehmeitä kasviöljyjä, jotka poistavat iholta sekä meikin että epäpuhtaudet. 

Sensitive kasvojen kuorintavoide on hyvä kuorintavoide herkälle iholle. Herkän ihon kuorinta täytyy hoitaa hellävaraisesti. Tämä heleyttävä ja kirkastava kasvojen kuorintavoide sopii myös atooppiselle iholle.

Katso myös vartalonhoitotuotteet ja rasvat atooppiselle iholle.

read_less