loader
Uusi
series logo

Anti-redness voide

9,80 € / 50 ml

Hellävarainen kasvovoide rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Voide lievittää ärsytystä välittömästi samalla, kun se säännöllisessä käytössä auttaa parantamaan ihon kuntoa. Sopii myös couperosa-iholle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Skin Solutions
Tuotteesta

Apua punoittavalle, ärtyneelle ja couperosa-iholle

Hellävarainen Anti-redness kasvovoide on kehitetty erityisesti herkästi punoittavalle ja ärtyneelle iholle. Voide rauhoittaa ja lievittää välittömästi ärsytystä samalla, kun se säännöllisessä käytössä auttaa parantamaan ihon kuntoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Voide sopii hyvin ihonhoitotuotteeksi myös couperosa-iholle. Couperosan oireina ovat tyypillisimmin poskipäiden, nenän ja nenänpielten punoitus, kuiva ja kiristävältä tuntuva iho sekä mahdollisesti myös kuumotus ja pistely.

Anti-redness voide sisältää tarkoin valittuja ainesosia, jotka rauhoittavat, ravitsevat ja kosteuttavat punoittavaa ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti. Voiteen sisältämä keramidipitoinen kauraöljy kosteuttaa ja auttaa ihoa pysymään pehmeänä. Iän myötä ihon keramidipitoisuus vähenee, mikä näkyy ihon kuivumisena. Keramidipitoinen voide auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden ja samalla keramidit vahvistavat myös ihon luonnollista suojakerrosta, minkä ansiosta iho pystyy paremmin puolustautumaan ulkoisilta epäpuhtauksilta. Voiteen sisältämä antioksidanttipitoinen kasvipohjainen skvalaani on todellinen tehokosteuttaja. Skvalaani sopii erityisen hyvin yhteen ihon luonnollisen kosteutta säilyttävän kerroksen, skvaleenin, kanssa edistäen siten ihon ihanteellista kosteustasapainoa ja hyvinvointia. Voide sisältää myös kotimaista rauhoittavaa kaurajauhoa, rauhoittavaa ja suojaavaa allantoiinia, kosteuttavia ainesosia kuten betaiinia ja glyseriiniä sekä ravitsevaa sheavoita.

Anti-redness voidetta suositellaan käytettävän aamuin illoin päivä- ja yövoiteen tavoin. Voit myös tehostaa vaikutusta lisäämällä voiteeseen pari tippaa Anti-redness öljyseerumia.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tarkoitus
Hellävarainen kasvovoide, joka rauhoittaa herkästi punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Tuo helpotusta ärtyneelle iholle samalla, kun se säännöllisessä käytössä auttaa parantamaan ihon kuntoa ja luonnollista suojakerrosta.
Käyttöohje
Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle. Voit tehostaa vaikutusta lisäämällä voiteeseen pari tippaa Anti-redness öljyseerumia.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Ikääntyvä; Normaali

Aqua, Shea Butter Ethyl Esters, Cetearyl Olivate, Glycerin, Propanediol, Sorbitan Olivate, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Avena Sativa Kernel Flour, Avena Sativa Kernel Oil, Biosaccharide Gum-1, Naringenin, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Sodium Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenyl Triacetate, Lecithin, Allantoin, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
user avatar
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.