Vitamin E Puhdistusvaahto mini
4,00 € / 50 ml

E- ja B-vitamiineja sekä merileväuutetta sisältävä mieto puhdistusvaahto kasvoille. Poistaa myös kevyen vesiliukoisen meikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Vitamin E
Tuotteesta

Dermosil Vitamin E Puhdistusvaahto mini on tuttu suosikki minikoossa. Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettu tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön. Poistaa myös kevyen, vesiliukoisen meikin. Tuote sisältää E-vitamiinia ja ihoa hoitavaa panthenolia sekä merileväuutetta.

Roosan värinen neste muuttuu vaahtoavaksi, kun sitä pumppaa ulos pullosta. Yksi tai kaksi painallusta riittää kasvojen puhdistukseen. Vaahto levitetään puhtailla ja kostutetuilla käsillä kasvojen iholle ja huuhdellaan pois vedellä. Tuotteessa on naisellinen Vitamin E -sarjan hypo parfum -tuoksu.

Mieto ja hellävarainen mutta tehokas puhdistustuote on läpinäkyvässä 50 ml:n pullossa. Tuote on pienikokoinen versio tuotteesta 3083 Vitamin E Puhdistusvaahto.

Säilytä pullo pystyasennossa ja suojaa se kuljetettaessa. Korkin löystyessä nestemäinen sisältö voi valua ulos.

Tarkoitus
Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.
Käyttöohje
Kostuta kädet, levitä 1–2 painallusta puhdistusvaahtoa iholle ja huuhtele. Suojaa pullo kuljetettaessa.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho; Rasvoittuva; Herkkä

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, CI 45100, Sodium Sulfate

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Odotin tätä tuotetta kovasti, mutta harmillisesti tuoksu ei ollut mieleinen.

Minäkään en pidä tämän tuotteen tuoksusta, mutta täytänkin pullon sensitive-sarjan puhdistusaineella. Saan tästä kuitenkin sopivan pullon matkoille mukaan. Ja vuotamisongelma ei ole ongelma, kun laittaa pullon vaikka minigrip-pussiin. Tai itse kyllä usein teippaan maalarinteipillä tietyt pullot kiinni, jottei avaudu kassissa ja sotke muita tuotteita.

Vakiotuote matkoille. Ainoa miinus Vitamin E -sarjan tuoksu. Kumpa saisi Sensitive puhdistusvaahdon matkakokoon.

Mun lempparituote. Kulkee aina mukana pesusienen kera. Mieto eikä kuivata.

Täydellinen tuote, mutta vuotamisen takia ei sovellu tarkoitukseen, eli mukana kuljettamiseen. Matkapakkausten, kun soisi kestävän vuotamatta oli ne miten päin tahansa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Loppuunmyyty

Vitamin E Misellivesi Hyal x 4

5,60 € / 250 ml