Sensitive Suihku- ja kylpyöljy
7,80 € / 250 ml

Päivittäiseen puhdistukseen sopiva öljy kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii koko perheelle. Pitää ihon kimmoisana ja ehkäisee kuivumista. Sisältää puhdasta rapsiöljyä. Sopii myös jalkakylpyihin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Sensitive Suihku- ja kylpyöljy sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle päivittäiseen ihon puhdistukseen.

Suihku- ja kylpyöljy pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana sekä ehkäisee ihon kuivumista. Puhdas rapsiöljy, joka on puristettu rapsin siemenistä, pehmentää ihoa ja puhdistaa herkimmänkin ihon tehokkaasti hoitaen samalla ihoa. Rapsiöljy lievittää ihon kutinaa ja rauhoittaa ihoa ehkäisten kosteuden haihtumista ihosta. Rapsiöljyssä on ihoa hoitavia Omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia.
Tuotteen rasvaprosentti on 45.
Levitä Sensitive Suihku- ja kylpyöljyä kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Sensitive Suihku- ja kylpyöljyä voit käyttää myös käsi- ja jalkakylpyihin hoitamaan kuivaa ihoa. Riittoisa öljy sopii koko perheelle. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.
Senstive Suihku- ja kylpyöljylle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tarkoitus
Ihon puhdistukseen kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle.
Käyttöohje
Levitä öljyä kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset

Canola Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Aqua

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hei Krista! Emme suosittele Suihku- ja kylpyöljyä kasvojen pesutuotteeksi. Kuten totesitkin, valikoimassamme ei ole hajustamatonta kasvojen puhdistusöljyä. Olen välittänyt palautteesi tuoteryhmällemme. Sensitive Puhdistusvaahto (3653) sopii niin kasvojen kuin vartalonkin päivittäiseen puhdistamiseen.

Ensimmäistä joulun tuoksuista saunatuoksua kaipailen kovasti. Jos vaikka joku joululehti sen takaisin edes hetkeksi toisi...

Järjettömät silikonimäärät, ei yhtä vaan montaa eri ja propylene glycolia joka saa silmät vuotamaan että ei saa laittaa lähellekään silmiä. Surkea koostumus, kaunis tuubi. Jää tilaamatta mitä luultavimmin.

Sopiiko tämä myös kasvojen pesuun? Valikoimissanne kun ei ole tuoksutonta kasvojen puhdistusöljyä.

Luottotuote, tällä pysyy iho pehmeänä myös talvella. Täyttöpakkausta myös kaipaisin, edes yhden pakkauksen kokoista, jolloin pakkausmateriaali vähenisi :)

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Voidesaippua täyttöpussi

4,10 € / 500 ml

Sport & Sauna Shampoo & suihkugeeli

4,90 € / 200 ml

Lime Suihkugeeli

4,00 € / 250 ml