loader

Sensitive Suihku- ja kylpyöljy

3820

Suihkuöljy päivittäiseen puhdistukseen kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Sopii koko perheelle. Pitää ihon kimmoisana ja ehkäisee kuivumista. Sisältää puhdasta rapsiöljyä. Sopii myös jalkakylpyihin.

7,80 € / 250 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,8 / 5

Perustuu 35 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Loistotuote! Hajusteeton eikä mitään ylimääräistä.

Ariel M.

Suihkuöljy kuivalle ja herkälle iholle

Sensitive Suihku- ja kylpyöljy sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle päivittäiseen ihon puhdistukseen.

Suihkuöljy pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana sekä ehkäisee ihon kuivumista. Puhdas rapsiöljy, joka on puristettu rapsin siemenistä, pehmentää ihoa ja puhdistaa herkimmänkin ihon tehokkaasti hoitaen samalla ihoa. Rapsiöljy lievittää ihon kutinaa ja rauhoittaa ihoa ehkäisten kosteuden haihtumista ihosta. Rapsiöljyssä on ihoa hoitavia Omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia.

Tuotteen rasvaprosentti on 45.

Levitä suihkuöljyä kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Sensitive Suihku- ja kylpyöljyä voit käyttää myös käsi- ja jalkakylpyihin hoitamaan kuivaa ihoa. Riittoisa pesuöljy sopii koko perheelle. Tuote on turvallinen myös 0–3 -vuotiaille lapsille.

Senstive Suihku- ja kylpyöljylle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalon puhdistus

Tarkoitus: Ihon puhdistukseen kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle.

Käyttöohje: Levitä öljyä kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Canola Oil, MIPA-Laureth Sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Aqua

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,8/5

reviewer avatar
Krista N. 28.01.2021

Olisiko tuotteeseen mahdollista saada pumppua? Vastaava pullo kuin esim. 250 ml kasvopesussa. Olisi huomattavasti näppärämpi käyttää, muiden firmojen suihkuöljyjä olen käyttänyt pumppupullollisia. Ja täyttöpussi myyntiin, niin pumppupulloa voisi täyttää muutamaan kertaan ainakin.

reviewer avatar
Jonna E. 29.08.2020

Käytän tätä atooppisesta ihosta kärsivän vauvan kylpyöljynä ja toimii erittäin hyvin! Kiva kun tällä saa myös aikaan vaahtokylvyn, jos öljyä laittaa ammeeseen laskiessa veden.

reviewer avatar
Ariel M. 27.07.2020

Loistotuote! Hajusteeton eikä mitään ylimääräistä.

reviewer avatar
Hanna T. 26.05.2020

reviewer avatar
Jenni R. 27.02.2020

Kuiva ihoisena/hajuherkkänä tykkään kovasti tuotteesta ja siitä ettei siinä ole hajusteita. Apteekistakaan ei löydy näin hyvää pesuöljy tuotetta.

reviewer avatar
anonymous 05.08.2019

Hei Krista! Emme suosittele Suihku- ja kylpyöljyä kasvojen pesutuotteeksi. Kuten totesitkin, valikoimassamme ei ole hajustamatonta kasvojen puhdistusöljyä. Olen välittänyt palautteesi tuoteryhmällemme. Sensitive Puhdistusvaahto (3653) sopii niin kasvojen kuin vartalonkin päivittäiseen puhdistamiseen.