loader

Kuiva iho talvella

Kuiva iho talvella

Onko sinulla kuiva iho talvella? Mietitkö, mikä olisi paras tapa tarjota hoitoa ja helpotusta ihollesi? Talvi on välillä melko haasteellista aikaa iholle, sillä sitä kuivattavat pakkaset, viima ja kuiva sisäilma. Kuivan ihon hoitaminen voi olla hankalaa, mutta oikeiden tuotteiden ja neuvojen noudattaminen palkitsee! Näin hoidat kuivaa ihoa. 

Kuivan ihon pesu

Toisin kuin usein väitetään, kuivaihoisen ei tarvitse välttää lämmintä suihkua tai kylpyä. Kuivan ihon pesuun kannattaa kuitenkin valita tuote, joka auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin Suihku- ja kylpyöljy sekä tammikuun uutuus Pantenoli suihkugeeli. 

Pesun jälkeen on tärkeää sitoa kosteus ihoon käyttämällä omalle iholle sopivaa kosteusvoidetta tai vartalovoita. Kun levität voiteen heti peseytymisen jälkeen, se myös imeytyy hyvin. Jos sinulla on todella kuiva iho, kokeile pesun jälkeen Pantenoli vartalovoidetta. Tämä on hajustaman voide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti normaalia ja kuivaa ihoa. Imeytyy nopeasti jättäen iholle pehmeän ja kosteutetun tunteen.

Kuiva iho kaipaa suojaa

Ennen talviulkoilussa suosittiin pakkasvoiteita, mutta nykyään niitä ei enää suositella. Pakkasvoiteen alle jää nimittäin helposti hikeä ja kosteutta, joka jäätyessään saa ihon paleltumaan. Parhaimman suojan antaa hyvin hoidettu iho ja sen tuhtiin kosteutukseen kannattaakin panostaa etenkin illalla. Kovilla pakkasilla on järkevää myös suojata kasvojen iho vaatteilla.  Katso kosteuttavat yövoiteet täältä

Helli kuivaa kasvojen ihoa

Talvi ei koettele vain vartalon ihoa, vaan myös kasvot saavat osansa. Olemmekin kehittäneet Keramidivoiteen erityisesti talvi-ihoa varten. Täyteläinen voide rauhoittaa tehokkaasti talven kuivattamaa ihoa, antaa iholle sen kaipaamaa kosteutta sekä hoitaa ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta.

Nautinnollisia talvipäiviä! <3

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista