Suojaa ja hoida ihoa

Turvalliseen auringossa oleiluun kannattaa varautua suojaamalla iho huolellisesti. Valikoimastamme löydät vegaaniset, hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkovoiteet.

Suojaa iho auringolta

Sensitive Aurinkovoide kasvoille SPF 25 ja Sensitive Aurinkovoide SPF 30 suojaavat tehokkaasti ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuotteiden miellyttävän kevyt koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Ne kestävät hyvin hikeä ja kosteutta, joten se sopii suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun. Sensitive-sarjan aurinkovoiteet sopivat myös kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Molemmille voiteille on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Erittäin korkea suojakerroin

Aurinkosuojapuikko SPF 50+ suojaa tehokkaasti auringon säteille altistuvia herkkiä ihoalueita, kuten huulia, nenää, poskia ja olkapäitä. Se auttaa suojautumaan sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja antaa erittäin korkean suojan. Aurinkosuojapuikon muoto ja koko mahdollistavat sen, että sitä on helppo pitää mukana vaikkapa rantakassissa tai käsilaukussa. Tuotetta on myös helppo lisätä sipaisemalla sitä herkille tai muuten lisäsuojaa kaipaaville kehonosille.

Muista aurinkovoiteiden käytössä

  • Levitä runsaasti iholle jo ennen auringonsäteille altistumista.
  • Lisää usein etenkin ihoalueille, jotka altistuvat auringonsäteille.
  • Vältä liian pitkää altistumista auringolle.
  • Suojaa ihoa myös vaatteilla.
  • Pienten lasten iho suositellaan suojaamaan ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla.

Voit tutustua kaikkiin aurinkosuojatuotteisin täällä.

Ihonhoito auringonoton jälkeen

Levitä iholle auringossa vietetyn päivän jälkeen Aloe geeliä, joka on täydellisen kevyt ja kosteuttava after sun -tuote. Hoitava, silkinpehmeä geelivoide rauhoittaa auringonpolttamaa ja ärtynyttä ihoa, ja se tuntuu iholla miellyttävän viileältä.

Aurinko saa ihon kuivumaan herkästi. Ylellinen Porkkanaöljy, Ecocert Cosmos Natural lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana.