Aurinkovoiteet, after sun -tuotteet ja itseruskettavat

products_productsCount

Aurinkovoide on tärkeä osa ihonhoitorutiinia varsinkin keväisin ja kesäisin. read_more

Aurinkovoiteiden tarkoitus on suojata ihoa haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa ihon palamista, ennenaikaista ikääntymistä ja lisätä ihosyövän riskiä. Valikoimastamme löydät erilaiset aurinkovoiteet, aurinkorasvat ja muut aurinkosuojatuotteet ihosi parhaaksi, jotta pystyt nauttimaan auringosta turvallisesti. Laadukkaat aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä korkealla suojakertoimella.

Itseruskettavat tuotteet ovat paras ja turvallisin vaihtoehto silloin, kun tahdot kauniisti ruskettuneen ihon. Itseruskettava antaa kauniin luonnollisen ja päivettyneen sävyn ilman auringon haittoja. Ennen kuin otat käyttöön itseruskettavat tuotteet, on iho hyvä kuoria ja poistaa ihokarvat jo edellisenä päivänä. Näin itseruskettava väri levittyy helposti ja lopputulos on luonnollinen. Kun toiveena on kaunis ja huoleton päivetys vartalolle – silloin valintasi on itseruskettava!

Aurinkosuoja ja riittävä suojakerroin

Aurinkovoiteet sisältävät yleensä aurinkosuojakertoimen (SPF), joka määrittää suojan tason. Mitä korkeampi SPF, sitä enemmän auringonsäteitä se blokkaa. Ihon suojakerroin määrittyy ihon tyypin ja auringonpaisteen voimakkuuden perusteella.

Aurinkorasvan suojakerroin on tärkeää valita oikein. Vaaleaihoisille ja lapsille suositellaan yleensä korkeampaa suojakerrointa, koska heidän ihonsa on herkempi auringon säteilylle. Suojakerroin tulee valita myös sen mukaan, kuinka kauan auringossa aikoo viettää aikaa. Jos suunnitelmissa on viettää pidempi aika auringossa, valitse aurinkorasva, jossa on korkein mahdollinen suojakerroin.

Aurinkovoiteita on saatavilla voiteena, suihkeena ja geelinä. Voiteet ovat yleensä koostumukseltaan paksumpia ja tarjoavat sen vuoksi parempaa suojaa, kun taas suihkeet ovat käteviä ja helppokäyttöisiä. Geelit ovat yleensä erittäin kevyitä ja nopeasti imeytyviä, mutta niiden suojaava vaikutus ei välttämättä ole yhtä tehokas kuin voiteiden.

Aurinkosuojan käyttö

Aurinkovoidetta tulee levittää runsaasti iholle n. 15–30 minuuttia ennen auringossa oleskelua. Muista levittää voidetta kaikkialle. Levitä aurinkosuojaa uudelleen noin kahden tunnin välein tai uimisen ja hikoilun jälkeen. Jos olet viettänyt pitkän ajan auringossa, voi olla hyvä käyttää after-sun -voidetta auttamaan ihoa palautumaan.

Aurinkovoiteen käyttö on tärkeää, jotta iho pysyy suojassa haitallisilta auringon säteiltä. Valitse oikea suojakerroin ja levitä voide huolellisesti iholle ennen auringossa oleskelua. Muista myös käyttää muita suojakeinoja, kuten aurinkolaseja ja hattua, sekä välttää auringossa oleskelua keskipäivän auringonpaisteen aikaan.

Aurinkovoiteet netistä

Dermosilin laadukkaat aurinkosuojat suojaavat ihoasi tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Sensitive Aurinkovoide SPF 30 on hajustamaton aurinkovoide, joka sopii kaikkein herkimmällekin iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille.

Aurinkorasva kasvoille

Sensitive Aurinkovoide kasvoille SPF 25 suojaa kasvojen ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Kasvojen iholle kehitetty aurinkovoide sopii myös kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Tämä hajustamaton aurinkovoide kestää hyvin hikeä ja kosteutta, joten se sopii suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun.

Toinen hyvä vaihtoehto kasvojen suojaukseen on Dermosilin aurinkosuojapuikko SPF 50+, joka suojaa tehokkaasti auringon säteilylle altistuvia herkkiä ihoalueita, kuten huulia, nenää, poskia ja olkapäitä. Tämä vedenkestävä ja hajustamaton aurinko rasva sisältää mm. mehiläisvahaa ja sheavoita.

Itseruskettavat

Voi olla haastavaa löytää hyvä itseruskettava, sillä itseruskettavien tuotteiden valikoima on niin laaja. Itseruskettavat tipat ovat helppo tapa saada päivetystä kasvoille. Kosteusvoiteen joukkoon sekoitettavat asteittain ruskettavat tipat tekevät kasvojesi ihosta hyvinvoivan ja hehkuvan. Myös itseruskettava kasvovesi on hyvä keino saada kasvoille tasainen ja luonnollinen päivitys ilman auringon haittoja. Itseruskettava suihke ja itseruskettava rasva puolestaan ovat hyviä ja helppokäyttöisiä tuotteita tasaisen ja kauniin sävyn luomiseen koko vartalon iholle.

Itseruskettava mousse takaa kauniin päivetyksen kasvoille ja vartalolle

Dermosilin kevyt ja kuohkea Itseruskettava vaahto antaa iholle kauniin päivettyneen sävyn. Tuote sopii sekä kasvojen että vartalon iholle, ja se on helppo levittää tasaisesti. Itseruskettava levityskinnas on hyvä apu tuotteen levittämiseen. Levitä itseruskettava mousse kasvoille ja vartalolle säännöllisesti useampana päivänä peräkkäin. Vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, joten se ei kuivata ihoa.

Kevyesti itseruskettava kasvovoide tuo kasvoillesi kosteutta ja kauniin säteilevän sävyn. Voide on kevyesti sävytetty ja sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tuovat kasvoille kauniin säteilevän sävyn. Tuotteella on myös kevyt itseruskettava vaikutus, joka asteittain antaa iholle kullanruskean sävyn. Voit käyttää tuotetta päivittäin meikin alla.

Vinkit itseruskettavan vaahdon levitykseen:

  • Ennen ensimmäistä levityskertaa kuori iho edellisenä päivänä ja kosteuta huolellisesti.
  • Kosteuta erityisesti kyynärpäät ja polvet.
  • Poista ihoakarvat edellisenä päivänä.
  • Aloita levittäminen pyörivin liikkein sääristä ja etene ylöspäin. Itseruskettava hanska on hyvä apuväline vaahdon levittämiseen.
  • Annostele lopuksi pieni määrä voidetta kämmenselkiin ja levitä kämmenselkien avulla molempiin käsiin ja ranteisiin.

Me Dermosililillä olemme kehittäneet tuotteitamme yli 30 vuoden ajan. Löydä ihollesi sopivat aurinkosuojatuotteet ja itseruskettavat laajasta valikoimastamme! Ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvitset tietysti myös muut ihonhoitotuotteet, katso siis myös Dermosilin kasvojenhoitosetit, päivävoiteet ja yövoiteet.

read_less