Päivävoiteet

products_productsCount

Päivävoiteet ovat olennainen osa päivittäistä kasvojen ihon hoitoa. Kasvovoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide antaa iholle suojaa koko päivän ajaksi. read_more

Kasvovoiteeksi on hyvä valita omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide kasvoille. Valikoimastamme löydät kasvovoiteet normaalille iholle, herkälle ja kuivalle iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä nuorelle ja ikääntyvälle iholle. Valitse juuri sinun ihollesi parhaiten sopiva kosteusvoide kasvoille!

Päivävoiteet ovat olennainen osa päivittäistä kasvojen ihon hoitoa. Kasvovoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat sen tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide antaa iholle suojaa koko päivän ajaksi. Kasvovoiteeksi on hyvä valita omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide kasvoille. Valikoimastamme löydät kasvovoiteet normaalille iholle, herkälle ja kuivalle iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä nuorelle ja ikääntyvälle iholle. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun ihollesi parhaiten sopiva kosteusvoide kasvoille!

Paras päivävoide Dermosililta

Hyvä päivävoide on sellainen, joka antaa ihollesi sen mitä se tarvitsee. Eri ihotyypit kaipaavat päivävoiteelta erilaisia ominaisuuksia. Kaipaako ihosi kosteutusta vai enemmän öljymäistä ravitsevuutta? Kosteuttava kasvorasva on helppo yleisvalinta, koska se sopii oikeastaan kaikille ihotyypeille. Kosteuttava päivävoide kosteuttaa tehokkaasti pintakuivaa ihoa, toimii loistavasti sekaiholle ja on yhdessä kasvoöljyn kanssa käytettynä myös tehokas kasvorasva kuivalle iholle.

Sensitive Kasvovoide on hajustamaton, kevyt ja ravitseva voide, joka hoitaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen hyvä kuivalle sekä herkälle ja atooppiselle iholle.

Teho Päivävoide on ylellinen ja tehokkaasti kosteuttava päivävoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Tämä tuote sopii myös tehokuuriksi normaali- ja sekaiholle, kun kuiva iho häiritsee. Teho Päivävoide sisältää sheavoita, manteliöljyä, E- ja C-vitamiineja sekä leväuutetta.

Dermosilin Sävyttävä päivävoide kosteuttaa, ravitsee ja tasoittaa ihon sävyä. Lisäksi se antaa kasvoille kauniin hehkun ja raikkaan luonnollinen lopputuloksen. Värillinen päivävoide sopii käytettäväksi meikin pohjustukseen tai kevyenä tai puolipeittävänä päivävoiteena. Sävyttävä päivävoide sopii erityisesti kuivalle ja normaalille iholle.

Päivävoide aurinkosuojalla suojaa ihoa auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä sekä ehkäisee ihon kuivumista. Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi!

read_less