Paras kosteuttava seerumi kasvoille

Löydä se oikea: paras kosteuttava seerumi kasvoille! Jos kasvosi kaipaavat tehokosteutusta, tästä artikkelista löydät Dermosilin vinkit ihollesi sopivan seerumin valintaan.

Jos seerumi ei ole sinulle vielä tuttu tuote, kannattaa lukea eteenpäin – seerumi on nimittäin varsinainen ihonhoidon tehopakkaus, joka imeytyy syvälle ihoon ja vastaa ihosi täsmätarpeisiin. Kosteuttava seerumi hoitaa, kun iho on kuiva, väsynyt tai rasittunut.

Mikä ihmeen seerumi?

Kasvoseerumi on kasvojenhoitotuote, joka sisältää ihoon vaikuttavia ainesosia tiivistetyssä muodossa. Koska seerumi on nestemäistä ja sen vaikuttavien aineiden molekyylikoko voiteita pienempi, vaikuttavat aineet imeytyvät ihoon nopeasti. Vaikuttavia aineita myös on kasvovoiteeseen verrattuna enemmän. Seerumin käyttö on näppärä keino vastata ihon täsmätarpeisiin, kuten talven aiheuttamaan kuivuuteen. Kosteuttava seerumi kannattaakin ehdottomasti ottaa tarvittaessa osaksi ihonhoitorutiineja!

Miten kosteuttavaa seerumia käytetään?

Kosteuttava seerumi levitetään kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen. Jos käytät kasvovettä, seerumin vuoro on kasvoveden jälkeen. Iho saa jäädä kasvovedestä hieman kosteaksi, sillä silloin seerumi imeytyy paremmin. Kosteusvoide sen sijaan levitetään vasta seerumin jälkeen. Seerumia voi käyttää kuuriluontoisesti tai osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Koska seerumi on täyttä tavaraa, vain muutama tipallinen kerralla riittää. Kasvojen lisäksi seerumia kannattaa levittää myös kaulan ja dekolteen iholle.

Valitse ihollesi sopiva kosteuttava seerumi

Ennen kuin suuntaat seerumiostoksille, mieti hetki, mitä ihosi kaipaa. Kosteuttava seerumi on oiva valinta kuivalle iholle, sillä se pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja väsynyttä ihoa. Kosteuttava seerumi myös rauhoittaa rasittunutta ihoa. Hyvin kosteutettu iho tuntuu ja näyttää hyvältä ja sen suojakerros on vahva.

Kosteuttava seerumi voi olla ihonhoitorutiinisi kaipaama lisä tilanteissa, joissa iho kaipaa syväkosteutusta. Seerumi imeytyy syvälle ihoon, hoitaa tehokkaasti ja antaa tuloksia nopeasti. Seerumi onkin täsmätuote, jolla voit hoitaa ihosi tarpeita esimerkiksi talvella. Kosteuttava seerumi voi riittää tarjoamaan ihosi kaipaamaa lisäkosteutusta, eikä sinun tarvitse vaihtaa paksumpaan kosteusvoiteeseen.

Anti-stress seerumi

Anti-stress seerumi on kosteuttava seerumi, joka pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja väsynyttä kasvojen ihoa. Seerumi sisältää muun muassa F- ja E-vitamiineja, jotka ovat iholle elintärkeitä antioksidantteja. Kosteuttava seerumi viilentää kevyesti rasittunutta ihoa. Seerumissa on mieto Hypoparfum®-tuoksu, joka haihtuu nopeasti iholta.

Tutustu tuotteeseen

Retinoliseerumi

Jos ihosi kaipaa kosteutuksen lisäksi uudistumista, kokeile retinoliseerumia. Uudistava seerumi kasvoille hidastaa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ja sopiikin siksi erityisesti ikääntyvälle iholle. Retinoliseerumi sisältää yhtä kosmetiikan tehokkaimmista anti age -ainesosista: retinolia, eli A-vitamiinia. Seerumin retinoli imeytyy ihoon erityisen hyvin edistäen ihon uusiutumista ja ehkäisten ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Retinoliseerumi auttaa ihoa pysymään kimmoisena ja pehmeänä. Säännöllisessä käytössä se myös kirkastaa ihon sävyä.

Kaipaatko vielä lisää vinkkejä?

Katso aiempi artikkelimme seerumin valinnasta ja löydä kasvoillesi paras seerumi. Kaikki Dermosil kasvoseerumit on koottu saman sivun alle. Käy tutustumassa ja löydä ihosi tarpeisiin sopiva!