Kasvoseerumit & öljyt

products_productsCount

Kasvoseerumit ja kasvoöljyt auttavat sinua viemään ihonhoitorutiinisi aivan uudelle tasolle.read_more

Seerumin käyttö on suorastaan ihon tehohoitoa, sillä se sisältää runsain määrin ihoa syvästi hoitavia aktiivisia ainesosia tiivistetyssä muodossa.
Voit levittää seerumia joko koko kasvoille tai vain tietyille ongelma-alueille. Kasvoöljy hoitaa ja vahvistaa ihoa, ja auttaa samalla säilyttämään sen kimmoisuuden. Kasvoöljyä voi levittää suoraan iholle tai sekoittaa kasvovoiteeseen. Kaipaapa ihosi intensiivistä kosteutusta, elinvoimaa tai tasapainoa, meiltä löytyy kasvoöljy ja seerumi kasvoille kuin kasvoille ihotyypin mukaan.

Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan. Niinpä voit luottaa pitkään kokemukseemme myös, kun tavoitteenasi on löytää paras seerumi kasvoillesi ja omalle ihotyypillesi. Kasvoseerumi kannattaakin valita tarkasti, sillä seerumin käyttö on tehokkainta silloin, kun sen ominaisuudet vastaavat omia tarpeita. Esimerkiksi silmänympärysseerumi on tarkoitettu nimensä mukaisesti hoitamaan herkkää silmänympärysihoa ja kosteuttava seerumi puolestaan auttaa kuivan ihon kanssa kamppailevia pitämään kasvoistaan huolta. Dermosilin seerumit ja kasvoöljyt valmistetaan huolellisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oman tuotekehityksen ansiosta voimme taata laadukkaat tuotteet. Paras seerumi on mielestämme paitsi laadukas, myös tehokas ja hellävarainen. Valikoimistamme löytyvätkin sekä Hypoparfum® -hajusteita sisältävät seerumit sekä täysin hajustamattomat kasvoseerumit.

Kasvoseerumia ei ole suotta nimitetä ihonhoidon tehopakkaukseksi ja täsmähoidoksi, sillä seerumi sisältää tiivistettynä monia ihoon vaikuttavia ainesosia. Koska kasvoseerumi on nestemäistä, imeytyvät vaikuttavat aineet nopeasti ihoon. Seerumi ei siis ole perinteinen kosteusvoide, vaan nestemäinen ja juokseva hoitotiiviste. Tehotipat antavat raikkautta, napakkuutta ja elinvoimaa väsyneelle ja samealle iholle. Seerumi auttaa tekemään ihosta kirkkaamman, heleämmän, kiinteämmän ja sileämmän. Tehokuurina käytettävät seerumitipat ovat ihon todellinen pikakaunistaja!

Jos pohdit mikä olisi sinulle paras seerumi, kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea oman ihosi erityistarpeisiin. Oikea seerumi löytyykin usein miettimällä, mitä ihosi kaipaa. Ehkä kaipaat kosteutusta tai ehkäpä etsit seerumista lisää kimmoisuutta ikääntyvälle iholle? Seerumi tarjoaa ainesosista riippuen ihollesi esimerkiksi intensiivistä kosteutusta, elinvoimaa, tasapainoa, hehkua tai kimmoisuutta. Mikäli ihosi kaipaa syväkosteutusta on paras valinta kosteuttava seerumi. Kasvoille käytettävä kosteuttava seerumi toimii kosteusvoiteen aisaparina, ja sen kosteuttavat ainesosat pääsevät syvälle ihoon seerumin ainutlaatuisen koostumuksen vuoksi. Kosteuttava seerumi tuo lisäksi kasvojen iholle eloa, pehmeyttä ja hurmaavaa hehkua. Jos taas ihosi kaipaa uudistumista, ota kokeiluun retinoliseerumi. Retinoliseerumi sisältää A1-vitamiineja, jotka kirkastavat, suojaavat ja uudistavat ihoa. Ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä hidastava ja kollageenituotantoa tehostava retinoliseerumi sopii etenkin ikääntyvälle iholle.

Löydä itsellesi paras seerumi tai kasvoöljy Dermosilin laadukkaasta valikoimasta ja tee ihonhoidosta täydellistä ottamalla seerumin käyttö kasvojen puhdistuksen ja kosteutuksen rinnalle osaksi päivittäisiä rutiinejasi. Katso myös Dermosilin kasvovedet, päivävoiteet ja silmänympärysvoiteet.
 

read_less