loader

Kasvovedet

13 tuotetta

Kasvovesi on olennainen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia ja kasvojen...Näytä enemmän

Kasvovesi on olennainen osa päivittäistä ihonhoitorutiinia ja kasvojen puhdistusta. Kasvoveden käyttö auttaa viimeistelemään kasvojen puhdistuksen. Lisäksi kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvoa ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille. Hyvä kasvovesi puhdistaa iholta viimeisetkin epäpuhtaudet, jotta hoitavat ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Valitse ihotyypillesi parhaiten soveltuva kasvovesi valikoimastamme ja ihosi kiittää! Meiltä löydät kasvovedet erilaisiin tarpeisiin.

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle kasvovesistä hiustenhoitotuotteisiin. Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää esimerkiksi paras kasvovesi herkälle iholle tai kosteuttava kasvovesi kuivalle iholle.

Saatat miettiä millainen on hyvä kasvovesi? Mielestämme paras kasvovesi on sellainen, joka sopii omalle ihotyypille ja omaan käyttötarpeeseen. Toisen valinta on kosteuttava kasvovesi kun taas toiselle toimii parhaiten alkoholiton kasvovesi. Kaikki valikoimamme kasvovedet valmistetaan tarkkojen kriteereidemme mukaisesti. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen valikoimamme kasvovesi on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle. 

Onko sinulla haussa kasvovesi herkälle iholle? Dermosilin Hajustamaton kasvovesi on laadukas herkän ihon kasvovesi. Se sopii erinomaisesti sekä naisten että miesten ihonhoitoon ja myös nuoren iholle. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Koska kyseessä on hellävarainen tuote kuivalle ja herkälle iholle on se myös sopiva kasvovesi atooppiselle iholle.

Tai kenties tarvitset kokeiluun uuden kasvoveden normaalille ja rasvoittuvalle iholle? Valikoimistamme löytyy taatusti myös sinulle sopiva kasvovesi, joka viimeistelee ihon puhdistuksen, sulkee ihohuokoset ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Dermosilin Kasvovesi sisältää ihoa rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Monet asiakkaamme ovat kiitelleet tuotetta myös siitä, että se on täydellinen kasvovesi sekaiholle.

Ehkä suosikkisi on alkoholiton kasvovesi? Ei hätää, valikoimistamme löytyy luonnollisesti myös alkoholiton kasvovesi. Dermosilin Vitamin E Kasvovesi on hieman emulsiomainen kasvovesi, joka viimeistelee puhdistuksen, valmistelee ihon muille hoitotuotteille ja tasapainottaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen. Vitamin E Kasvovesi on alkoholiton, mutta se sisältää mm. runsaasti E-vitamiinia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja.

Pelkkä vesi ja meikinpuhdistusaine eivät siis riitä puhdistamaan kasvojen ihoa. Siksi hyvä kasvovesi on tärkeä osa ihonhoitoa. Kasvoveden avulla tasapainoinen iho suojautuu hyvin myös ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Löydä sopiva kasvovesi valikoimastamme ja katso myös Dermosilin kasvojenhoitosetit, päivävoiteet ja yövoiteet.
 Näytä vähemmän

3838

Sensitive Kasvovesi

7,20 € / 250 ml

Osta
4105

Kollageenikasvovesi

8,70 € / 200 ml

Osta
3027

Kasvovesi

5,90 € / 250 ml

Osta
3599

Vitamin E Kasvovesi

5,90 € / 250 ml

Osta
3931

Vitamin E Misellivesi Hyal x 4

6,50 € / 250 ml

Osta
-15%
product image
video thumbnail
8098

Vitamin E Kasvojenhoitosetti

38,20 € 32,50 €

Osta
-17%
product image
8101

Classic Kasvojenhoitosetti

22,40 € 18,50 €

Osta
-17%
product image
8102

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

48,30 € 39,90 €

Osta
-21%
product image
8099

Sensitive Kasvojenhoitosetti

37,70 € 29,90 €

Osta
Uusi
product image
product image
7105

Sensitive Kasvohoito

45,00 €

Osta
Uusi
product image
product image
7103

Skin Comfort Kasvohoito

45,00 €

Osta
-15%
Uusi
product image
8148

Vahva iho

26,90 € 22,90 €

Osta
Uusi
product image
product image
7104

Vitamin E Kasvohoito

40,00 €

Osta