Punaisuuden peittävä meikkivoide luo kauniin pohjan meikille

Punaisuuden peittävä meikkivoide on kauniin meikin perusta silloin, kun iho syystä tai toisesta punoittaa. Paras peittävä meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja peittää punoitusta sekä pieniä virheitä. Kun meikkipohja on tasainen ja kauniin värinen, pääsee myös muu meikki parhaiten oikeuksiinsa.

Milloin peittävää meikkivoidetta tarvitaan?

Meikkivoide kannattaa valita aina ihon tarpeen mukaan. Iho voi punoittaa enemmän esimerkiksi talvella, ja silloin peittävä meikkivoide voi olla tarpeen. Kesällä iholle sen sijaan voi riittää kevyt BB-voide tai sävyttävä päivävoide. Meikkivoidepuikko puolestaan sopii helppoutta arvostavalle: tuote on näppärä levittää suoraan puikosta ja häivyttää sen jälkeen meikkisienen avulla. Meikkivoidepuikkoa on myös helppo tarvittaessa lisätä päivän aikana. Myös meikkivoidepuikolla saa tehtyä peittävän ja kestävän meikin. Samaa meikkipohjaa ei kannatakaan valita pelkästä tottumuksesta, vaan seurata ihonsa tarpeita ja niiden muutoksia.

Silky Perfecting – kevyt mutta peittävä meikkivoide

Dermosil Silky Perfecting -meikkivoide on kevyt mutta peittävä meikkivoide. Peittävyydestään huolimatta se on silkkisen ilmava ja sulautuu iholle täydellisesti peittäen ihon pienet virheet ja epätasaisuudet. Kevyt meikkivoide tekee ihosta sametinpehmeän ja tuo iholle luonnollista hehkua. Silky Perfecting sisältää paljon pigmenttejä, joiden ansiosta se peittää riittävästi, muttei ole liian paksu tai pakkelimainen. Meikkivoide pysyy hyvin iholla ja sopii myös kuivaihoisille.

Silky Perfecting -meikkivoide on hajustamaton ja silikoniton. Meikkivoide sisältää ainesosia, jotka kosteuttavat ihoa ja pitävät huolta sen hyvinvoinnista. Jopa yli 95 prosenttia meikkivoiteen ainesosista on luonnollista alkuperää. Ei ihme, että tämä meikkivoide on monen luottotuote. Eräs asiakkaamme kommentoi sitä näin: ”Aivan mahtava meikkivoide, pysyy hyvänä vielä yli kahdeksan tunnin jälkeenkin. Plussaa hajusteettomuudesta ja peittävyydestä.” Kuulostaa hyvältä!

Meikkivoiteessamme on kuusi erilaista sävyvaihtoehtoa:

  • Light ivory on voiteen vaalein sävy neutraalilla pohjasävyllä
  • Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy
  • Natural beige on hieman näitä kahta tummempi, luonnollisen beige sävy
  • Sand on luonnollisen beige sävy punertavalla pohjalla. Se on astetta tummempi kuin natural beige.
  • Cappuccino on tummanruskea sävy lämpimällä pohjasävyllä
  • Cocoa on tummanruskea sävy viileällä pohjasävyllä. Cocoa on sävyistä syvin ja täyteläisin.

Jotta meikki sulautuisi ihoosi mahdollisimman kauniisti, on tärkeää valita juuri sinulle sopiva sävy. Tutustu sävyoppaaseemme: Sävyopas - Dermosil

Peittävä meikkivoide: näin käytät sitä

Peittävä meikkivoide kannattaa levittää iholle mahdollisimman ohuesti, jotta lopputulos näyttäisi luonnolliselta. Jos punoitusta on iholla vain paikallisesti, voit käyttää meikkivoidetta myös peitevoiteen tavoin ja levittää sitä vain punoittaviin kohtiin, esimerkiksi nenänpieliin ja poskiin. Tällöin voit käyttää peittävän meikkivoiteen alla ihosi kunnosta riippuen esimerkiksi värillistä päivävoidetta tai pelkkää kosteusvoidetta.

Jos haluat meikistä mahdollisimman tasaisen, kauniin ja kestävän, kannattaa meikkivoiteen alla käyttää meikinpohjustusvoidetta. Peittävän meikkivoiteen alle voi kokeilla myös heleyttävää meikinpohjustusvoidetta, joka tuo kasvoille valoa ja kirkkautta. Jos ihosi on rasvainen ja alkaa helposti kiiltää, Matta meikinpohjustusvoide parantaa meikkivoiteen pysyvyyttä, häivyttää ihohuokosia ja tuo kasvoille mattapinnan.

Tutustu tuotteisiimme ja löydä juuri sinun kasvoillesi sopiva meikkivoide! Sivuiltamme löydät kaikki meikkivoiteet, BB-voiteet, meikkivoidepuikot ja sävyttävät päivävoiteet.