loader

Meikkivoiteet

14 tuotetta

Meikkivoiteet, BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet antavat luonnollisen ja kestävän pohjan...Näytä enemmän

Meikkivoiteet, BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet antavat luonnollisen ja kestävän pohjan meikille. Valikoimastamme löydät erilaiset meikkivoiteet – valitse peittävämpi meikkivoide tai kevyempi sävyttävä päivävoide ihosi tarpeiden mukaan. Laadukkaat meikkivoiteet pysyvät kauniina aamusta iltaan ja saavat ihosi näyttämään virheettömältä.

Paras meikkivoide ihollesi

Millainen on hyvä meikkivoide? Se, millainen meikkivoide sopii sinulle, riippuu ihostasi ja siitä, millaisen meikin haluat. Oman ihotyypin tunnistaminen helpottaa meikkivoiteen valinnassa ja pitkäkestoisen ja raikkaan lopputuloksen saat käyttämällä omalle ihotyypillesi sopivia tuotteita.

Jos haluat luonnollisen lopputuloksen, valitse ohut ja kosteuttava meikkivoide. Peittävä meikkivoide on oikea valinta silloin, jos ihollasi on paljon peitettävää. Jos ihollasi on peitettävää, mutta haluat luonnollisemman lopputuloksen, voi kevyt meikkivoide yhdessä peitevoiteen kanssa toimia. Peitä peitettävät alueet, kuten tummat silmänaluset, epäpuhtaudet ja punoitukset peitevoiteella ja käytä kevyempää meikkivoidetta koko kasvojen alueelle.

Jos ihosi on epäpuhdas ja rasvoittuu helposti, kannattaa välttää öljyä sisältäviä meikkivoiteita. Rasvaiselle iholle matta- tai puuteripigmenttejä sisältävät meikkivoiteet ovat hyvä valinta. Paras meikkivoide sekaiholle on koostumukseltaan ohut ja mattapinnan iholle jättävä meikkivoide.

Kuivalle ja ikääntyvälle iholle tärkeintä ovat meikkivoiteen kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet. Paras meikkivoide kuivalle iholle on tehokkaasti kosteuttava meikkivoide säilyy kuivalla ja juonteikkaalla iholla raikkaana ja siistinä pisimpään. Oikeanlainen meikkivoide niin kuivalle kuin ikääntyvälle iholle on tärkeää, sillä jos kuiva tai ikääntynyt iho ei saa tarpeeksi kosteutta meikkivoiteesta, meikkivoide kerääntyy päivän aikana juonteisiin ja saattaa halkeilla ihon pinnalta. 

Meikkivoiteen levitys

Meikkivoiteen levitys on makuasia ja kannattaa testata erilaisia välineitä löytääksesi itsellesi sopivimman tavan. Jos haluat meikistä kevyen ja luonnollisen lopputuloksen, valitse meikkivoidesivellin tai -sieni. Peittävimmän lopputuloksen saat aikaan silikonisienellä. Voit myös levittää meikkivoiteen sormilla, jolloin sormien lämpö auttaa meikkivoidetta sulautumaan ihoon, eikä sitä imeydy sieneen tai siveltimeen.

Meikkivoide Dermosililta

Dermosilin valikoimasta löydät hyvät meikkivoiteet kaikille ihotyypeille useissa sävyissä. Dermosilin Silky Perfecting on kevyt ja hajustamaton meikkivoide, joka sulautuu ihollesi täydellisesti peittäen tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuudet. iDeal BB-voide puolestaan tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Dermosilin meikkivoidepuikko on täydellisen, kestävän ja peittävän meikkipohjan salaisuus, jonka levittäminen onnistuu helposti suoraan puikosta. 2-in-1 Sävyttävä päivävoide on loistava valinta sinulle, joka kaipaat ihollesi kosteuttavaa, ravitsevaa, tasoittavaa ja hehkuvaa lopputulosta. Näytä vähemmän

3978

iDeal BB-voide SPF 15 ivory

10,90 € / 30 ml

Osta
3977

iDeal BB-voide SPF 15 honey

10,90 € / 30 ml

Osta
3983

iDeal BB-voide SPF 15 natural beige

10,90 € / 30 ml

Osta
4136

Silky Perfecting meikkivoide light ivory

9,90 € / 30 ml

Osta
4080

Silky Perfecting meikkivoide honey

9,90 € / 30 ml

Osta
4081

Silky Perfecting meikkivoide natural beige

9,90 € / 30 ml

Osta
4135

Silky Perfecting meikkivoide sand

9,90 € / 30 ml

Osta
4137

Silky Perfecting meikkivoide cappuccino

9,90 € / 30 ml

Osta
4138

Silky Perfecting meikkivoide cocoa

9,90 € / 30 ml

Osta
4078

Meikkivoidepuikko deep beige

9,90 € / 9,5 g

Osta
4077

Meikkivoidepuikko deep honey

9,90 € / 9,5 g

Osta
4076

Meikkivoidepuikko ivory

9,90 € / 9,5 g

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
3699

iDeal Kevyesti sävyttävä päivävoide

10,50 € / 30 ml

Osta