loader

iDeal BB-voide SPF 15 ivory

3978

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Ivory on vaalea, punertavaan taittava sävy.

9,90 € 8,42 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,6 / 5

Perustuu 14 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Loistava tuote. Käytössä lähes päivittäin. Luonnollinen väri, peittää sopivati, helppo käyttää. En enää muita käytäkään kuin tätä.

Anu J.

Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Ivory on vaalea, punertavaan taittava sävy.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Meikkivoiteet

Tarkoitus: Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.

Käyttöohje: Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Sekaiho; Normaali; Rasvoittuva; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,6/5

reviewer avatar
Veera H. 22.05.2021

Sävy täydellinen ja peittää kivasti ihon virheitä pienellä määrällä olematta pakkelimainen. Miinusta siitä, että tukkii ihohuokoset joten muuten täydellinen tuote jäi käyttämättä.

reviewer avatar
Sari I. 23.12.2020

Täydellinen sävy itselleni. Tadoittaa ihon sävyä ja pieniä näppyjä. Pysyy koko päivän mattaisena kun kiinnitän irtopuuterilla. Taatusti jää käyttöön jatkossa. En ois uskonut, että tämä sopii näin hyvin.

reviewer avatar
Anu J. 31.08.2020

Loistava tuote. Käytössä lähes päivittäin. Luonnollinen väri, peittää sopivati, helppo käyttää. En enää muita käytäkään kuin tätä.

reviewer avatar
Eveliina K. 30.08.2020

Aivan loistava tuote! Peittää juuri tarpeeksi ja pienelläkin määrällä tulee tasainen iho. Käytän tätä niin arkena kuin juhliinkin.

reviewer avatar
anne M. 30.08.2020

Juuri sopivan peittää mutta ei pakkelimainen. Sopii punertavalle vaalealle iholleni, sävy löytyi helposti näytteiden ansiosta.

reviewer avatar
Marja M. 30.08.2020

Vauhdikkaiden arkiaamujen ehdoton pelastus! Hyvin levittäytyvä ja ihonväri tasaantuu ihanasti! Ei kuitenkaan kakkumainen tai liian paksu.