Suojaa ja hoida ihoa

Turvalliseen auringossa oleiluun kannattaa varautua suojaamalla iho huolellisesti. Valikoimastamme löydät vegaaniset, hajustamattomat ja vedenkestävät aurinkovoiteet.

Suojaa iho auringolta

Sensitive Aurinkovoide SPF 30 suojaa tehokkaasti ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Voiteen miellyttävän kevyt koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Se kestää hyvin hikeä ja kosteutta, joten se sopii suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun. Sensitive-sarjan aurinkovoide sopii myös kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Tälle on myös myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tutustu myös paluun tehneeseen Classic-sarjan tuotteeseen: Aurinkovoide kasvoille SPF 30

Erittäin korkea suojakerroin

Aurinkosuojapuikko SPF 50+ suojaa tehokkaasti auringon säteille altistuvia herkkiä ihoalueita, kuten huulia, nenää, poskia ja olkapäitä. Se auttaa suojautumaan sekä UVA- että UVB-säteilyltä ja antaa erittäin korkean suojan. Aurinkosuojapuikon muoto ja koko mahdollistavat sen, että sitä on helppo pitää mukana vaikkapa rantakassissa tai käsilaukussa. Tuotetta on myös helppo lisätä sipaisemalla sitä herkille tai muuten lisäsuojaa kaipaaville kehonosille.

Muista aurinkovoiteiden käytössä

  • Levitä runsaasti iholle jo ennen auringonsäteille altistumista.
  • Lisää usein etenkin ihoalueille, jotka altistuvat auringonsäteille.
  • Vältä liian pitkää altistumista auringolle.
  • Suojaa ihoa myös vaatteilla.
  • Pienten lasten iho suositellaan suojaamaan ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla.

Voit tutustua kaikkiin aurinkosuojatuotteisin.

Helli auringon lämmittämää ihoa

Mikään ei ole ihanampaa kuin unohtaa ajankulu ja nauttia pitkistä, valoisista päivistä ulkosalla. Uudet after sun -tuotteemme virkistävät ja viilentävät ihoa lämpimän päivän jälkeen.

Kevyet, viilentävät ihonhoitotuotteet

Raikas After sun suihkugeeli hoitaa kesäauringon lämmittämää ihoa tehden siitä puhtaan raikkaan. Suihkugeeli sisältää hoitavaa ja rauhoittavaa aloe veraa, kosteuttavaa glyseriiniä ja raikastavaa mentolia.

After sun kasvovoide on kevyesti viilentävä voide, joka hoitaa ja rauhoittaa kasvojen ihoa aurinkoisen päivän jälkeen. Tämä vegaaninen voide sopii käytettäväksi myös tavallisen kasvovoiteen tapaan ja on täydellisen kevyt kasvovoide kesään.

Aurinko kuivattaa ihoa, minkä vuoksi hyvästä kosteutuksesta kannattaa huolehtia myös kesällä. After sun vartalovoide virkistää ja hoitaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen. Koostumuksensa ansiosta vartalovoide imeytyy ihoon nopeasti jättäen ihon raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi.