loader

Sensitive Kasvovoide Extra

3092

Erikoisvoide kuivan ja herkän kasvojen ihon hoitoon. Sopii myös atooppiselle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ihoa. Runsasrasvainen voide sisältää glyseriiniä, allantoiinia ja bisabololia.

4,20 € / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 42 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ainoa tuote, joka kosteuttaa atooppista ja pintakuivaa ihoani ilman ärsytystä. Luottotuotteeni!

Anne J.

Sensitive Kasvovoide Extra on kasvojen iholle kehitetty erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon. Voide sopii myös atooppiselle iholle.

Voide kosteuttaa tehokkaasti kasvojen ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ja rasitukselle altistunutta ihoa. Kasvovoide Extra sisältää runsaasti tehokosteuttavaa glyseriiniä. Hoitavien ominaisuuksien vuoksi voide soveltuu erityisesti talvi-ilman aiheuttaman kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Kasvovoide Extra on hajustamaton voide, jolle Allergia-, Iho- ja Astmaliiitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kasvovoidetta voidaan levittää kasvojen kuiville ja rohtuneille alueille tai käyttää koko kasvoilla tavallisen kasvovoiteen tapaan. Voiteen rasvapitoisuus on 25 prosenttia, mikä on enemmän kuin tavallisessa kasvovoiteessa. Paksumpana ja rasvaisempana voiteena Kasvovoide Extra kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia. Kasvovoide Extra on pakattu käytännölliseen 50 millilitran pakkaukseen, joka on helppo pitää mukana.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Sensitive

Tarkoitus: Kasvojen kuivien kohtien hoitoon ja kosteutukseen.

Käyttöohje: Levitä kasvojen kuiviin kohtiin.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Phenoxyethanol, Acetylated Lanolin Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Sonja L. 13.02.2021

Voide vaikuttaa melko hyvältä, mutta haju on karmea. Haisee härskiintyneelle, sekä märälle villasukalle. Esim. Sensitive 20% voide on tuoksultaan mukavan neutraali, mutta tämä on jotain aivan muuta.

reviewer avatar
Anu N. 05.02.2021

Tuote hyvä mutta suoraan sanoen haju aivan hirveä.

reviewer avatar
Sari T. 23.01.2021

Täydellinen voide herkälle ja kuivalle iholleni. Olen myös saanut maskin alla ärtyneen kasvojeni ihon rauhoittumaan tällä voiteella! Tätä on pakko olla aina kaapissa!

reviewer avatar
Anne J. 16.01.2021

Ainoa tuote, joka kosteuttaa atooppista ja pintakuivaa ihoani ilman ärsytystä. Luottotuotteeni!

reviewer avatar
Anu L. 14.01.2021

Voi kamala minkä hajuinen voide! Käytän tuoksuttomia tai ainakin vähätuoksuisia voiteita ja puhdistustuotteita herkän ihoni vuoksi. Tämä löyhkää ikävä kyllä niin pahallle etten pysty käytämäön kasvoissa. Pitänee kokeilla käsiin tai jalkoihin.

reviewer avatar
Saara M. 23.11.2020

Ihan paras kuiville kasvoilleni.