Kasvonaamiot & kuorinnat

products_productsCount

Kasvonaamiot ja kasvojen kuorintatuotteet auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Kasvonaamioiden ja -kuorintojen käyttö on helppoa, ja ne kannattaa ottaa osaksi kasvojenhoitorutiinia. read_more

Valikoimastamme löytyy nopeita ja tehokkaita naamioita sekä kasvokuorintoja, mutta myös yöksi kasvojen iholle jätettäviä naamioita ja kemiallisesti ihoa kuorivia tuotteita.
Monet varmasti miettivät kuinka usein kasvojen kuorinta olisi syytä tehtä? Kasvojen iho olisi hyvä kuorita 1–2 kertaa viikossa, mutta joitakin kuorintatuotteita on mahdollista käyttää useamminkin. Kuorinnan jälkeen voi hoitaa ihoa kasvonaamiolla. Kasvonaamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kasvojenpuhdistuksen jälkeen kerran, kaksi viikossa.

Kasvonaamion jälkeen kasvojen iho on tärkeä kosteuttaa kasvovoiteella ja tarvittaessa myös seerumilla. Löydät valikoimastamme erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille ihotyypeille sopivat kasvonaamiot. Kosteuttava kasvonaamio on paras kasvonaamio kuivalle ja pintakuivalle iholle. Valikoimamme syväpuhdistava kasvonaamio on peel-off kasvonaamio on täydellinen kasvonaamio epäpuhtaalle iholle ja helposti rasvoittuvalle iholle. Myös kuoriva kasvonaamio poistavaa epäpuhtauksia, likaa ja mustapäitä, supistavaa ihohuokosia ja antaa kasvojen iholle täydellistä hehkua. Sensitive-sarjan kasvonaamio herkälle iholle sopii erittäin kuivan ja atooppisen ihon tehokosteuttavaksi kasvonaamioksi. Sheetmask eli kangaskasvonaamio sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa mineraalipitoista seerumia.

Katso myös: puhdistustuotteet, kasvovedet, päivävoiteet, yövoiteet, silmänympärysvoiteet sekä kasvoseerumit ja kasvoöljyt.

read_less