Silmänympärysvoiteet

products_productsCount

Silmänympärysvoiteet on kehitetty hoitamaan, kosteuttamaan, ravitsemaan ja suojaamaan herkkää ja ohutta silmänympärysihoa.read_more

Silmänympärysvoide tulisi valita muiden ihonhoitotuotteiden tapaan ihon tarpeiden ja oman ihotyypin mukaan. Valikoimastamme löytyy jokaiselle iholle sopivat silmänympärysvoiteet sekä miehille että naisille.

Silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiinia siinä vaiheessa, kun alkaa säännöllisesti käyttämään meikkiä. Ensimmäiseksi voiteeksi kannattaa valita kosteuttava silmänympärysvoide nuorelle iholle. Silmänympärysvoide kuivalle iholle auttaa kosteuttamaan kuivaa ja kiristävää silmänympärysihoa. Iäkkäämmälle iholle, jolle on alkanut jo ehkä muodostua juonteita ja ryppyjä, kannattaa valita antiage-ominaisuuksia sisältävä silmänympärysvoide rypyille. Jos silmänaluset ovat herkästi tummuvat, kannattaa valita silmänympärysvoide tummille silmänalusille. Silmänympärysvoide tulisi levittää iholle sekä aamulla että illalla. Yöksi kannattaa valita hieman tuhdimpi voide ja päiväksi hieman kevyempi silmänympärysvoide, joka sopii hyvin meikin alle. Silmänympärysvoide erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle kannattaa valita siten, että voiteella on Allergiatunnus ja tuote on hajustamaton ja tehokkaasti kosteuttava. Paras silmänympärysvoide silmäpusseille on ihosi tarpeita vastaava voide, jota voit säilyttää jääkaapissa. Kylmä silmänympärysvoide viilentää silmänympärysihoa ja auttaa ehkäisemään silmäpusseja.

Jokainen valikoimamme silmänympärysvoide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti, joten niitä voi levittää myös ennen meikkituotteiden levittämistä. Parhaat silmänympärysvoiteet pitävät hyvää huolta silmänympärysihosta, kosteuttavat tehokkaasti ja virkistävät katsetta!

read_less