Meikit

products_productsCount

Kaunis meikki syntyy laadukkailla perustuotteilla ja raikkailla kausisävyillä. Löydä omille kasvoillesi parhaiten sopivat hellävaraiset meikit Dermosilin verkkokaupasta ja tilaa meikit netistä vaivattomasti.read_more

Tiestitkö muuten, että meillä on tarjolla Suomen monipuolisin valikoima meikkejä, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus!

Olemme jo 30 vuoden ajan olemme kehittäneet laadukkaita tuotteita etenkin suomalaiselle iholle ja nykyään valikoimastamme löytyykin jo yli 400 tuotetta. Pitkä kokemuksemme on apunasi, kun tavoitteenasi on löytää unelmiesi meikki tai vaikkapa meikkivoide herkälle iholle. Dermosilin meikit valmistetaan huolellisesti samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut tuotekehitys toimii tuotteidemme laadun vakuutena.

Meiltä löydä meikit kuin meikit, olipa kyseessä sitten meikkivoiteet, meikinpohjustusvoiteet, peitevoiteet, puuterit ja poskipunat, korostamiseen ja kasvojen muotoiluun tarkoitetut meikit, itseruskettavat meikkituotteet sekä meikin kiinnitykseen ja poistoon tarkoitetut tuotteet. Kaikki tuotteemme kunnioittavat ja henkivät alkuperäämme terveydenhoidon parissa. Kun kehitämme ja valmistamme meikkejä, valitsemme laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet, suunnittelemme fiksut pakkaukset ja otamme aina huomioon sen, että meikit sopivat myös herkälle iholle. Tavoitteemme on kaikessa toiminnassamme olla ystävällisiä sinulle, toinen toisillemme ja mittaamattoman arvokkaalle luonnolle.  

Hyvä meikki on mielestämme paitsi laadukas ja kestävä myös omalle ihotyypille sopiva ja hellävarainen. Valikoimistamme löytyvätkin sekä Hypoparfum® -hajusteita sisältävät meikit sekä miedosti hajustetut ja täysin hajustamattomat meikit. Monet Dermosilin meikit ovat myös vegaanisia ja useille meikkituotteillemme Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden osoituksena siitä, että kyseisillä tuotteilla meikkaaminen on taatusti iholle hellävaraista. Katso kaikki allergiatunnustuotteet.

Laadukas meikki sulautuu iholle täydellisesti antaen kasvoille kauniin ja luonnollisen hehkun. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Dermosilin pitkäkestoinen meikkivoide, joka peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja epätasaisuudet tehden ihosta virheettömän ja sametinpehmeän. Hajustamaton voide sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia, jotka kosteuttavat ja pitävät huolta ihon hyvinvoinnista. Meikkivoide on silikoniton ja jopa yli 95 % sen sisältämistä ainesosista on luonnollista alkuperää.

Täydellinen meikki vaatii laadukkaiden meikkituotteiden lisäksi myös parhaat mahdolliset välineet. Siksi valikoimistamme löytyvät myös erilaiset siveltimet ja meikkisienet. Kruunaa meikkisi esimerkiksi Dermosilin Kabuki-siveltimellä, joka on paitsi pehmeä myös erityisen muhkea sivellin. Sen avulla levität puuterimaisen meikin kauniisti kasvoille. Sivellin sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun toiveena on levittää luonnollisen kevyt, tasainen ja peittävä kerros puuteria koko kasvoille. Lisäksi Kabuki-sivellin on oivallinen valinta mineraalipuuterin levittämiseen.

Yhä useampi hankkii tänä päivänä meikit netistä. Dermosilin verkkokaupasta ostat meikit edullisesti, sillä myymme tuotteitamme vain omasta verkkokaupastamme ja omalta varastoltamme suoraan kuluttajalle ilman välikäsiä. Tutustu valikoimaamme ja löydä meikkivalikoimaasi uusia laadukkaita ja ihoystävällisiä meikkejä – edullisesti netistä. Katso myös Dermosilin kasvoseerumit, kasvovedet ja kasvonaamiot.

read_less