Uusi
Uusi
Uusi

Holly Jolly Meikkilaukku

8,90 € / 20 x 13 x 7 cm

Söpö kuin karamelli ja tyylikäs kuin kaupungin kaunein daami. Sellainen on Holly Jolly Meikkilaukku, jossa kulkee mukana kaikki, mitä tarvitset kauneudenhoitoon päivän aikana.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Holly Jolly Meikkilaukku on varma lahjavinkki hänelle, joka rakastaa kauneutta, järjestystä ja ihonhoitoa. Tässä pussukassa kulkevat mukana vaikka pitkälläkin reissulla tarvittavat meikkituotteet tai päivittäisen ihonhoidon luottotuotteet. Jos käsivoide, huulipuna, puuterirasia ja huulirasva seikkailevat käsilaukussa irrallaan, tähän pinkkiin ihanuuteen ne on helppo koota ja ottaa sieltä käyttöön aina tarpeen vaatiessa.

Pinkki laukku kätkee sisälleen herkullisen, pirteän raidallisen vuorikankaan ja kätevän taskun, johon voi sujauttaa pieniä, tärkeitä tavaroita. Se on siis juuri täydellinen tuomaan järjestystä ja tyyliä käsilaukkuun! Laukun yläosassa on pieni, kultainen Dermosil-logo.

Keinonahasta valmistetussa jämäkässä laukussa on tukeva kullanvärinen vetoketju, joka on sekä kaunis että käytännöllinen. Vetoketju ylettyy laukun päästä päähän, joten laukun suu  avautuu isoksi ja sen sisältä on helppo etsiä ja löytää tarvitsemansa.

Holly Jolly Meikkilaukku on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen.

Tarkoitus
Meikkilaukku kosmetiikkatuotteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Todella yllätyin meikkilaukun tilavuudesta ( vaikka mitat oli tiedossa ) Vöri ihanan naisellinen. Olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen , suosittelen lämpimästi. 🎁🎄🎅🤶 Oiva lahja vaikka pukinkonttiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Läpinäkyvä toilettilaukku

2,70 € / 20 x 15 x 5 cm