Luomiväri

products_productsCount

Luomiväri piristää arkimeikkiä ja saa juhlameikin säihkymään. Mitä olisikaan silmämeikki ilman luomiväriä? read_more

Laadukkaat luomivärit ovat runsaspigmenttisiä ja pysyvät luomilla pitkään. Käytä luomiväriä silmäluomilla, silmän ympärillä ja kulmaluulla kulmakarvojen alapuolella. Yhdistele sävyjä rohkeasti, loihdi säväyttävän ylitsepursuava silmämeikki tai sipaise hillitty, arkeen sopiva silmämeikki valikoimamme luomiväreillä.

Luomiväreillä voit luoda kauniit, vangitsevat ja lumoavat silmät, sekä korostaa, suurentaa tai pienentää silmiä erilaisten tekniikoiden ja värisävyjen avulla. Luomiväri yhdessä rajausten ja ripsivärin kanssa saa aikaan täydellisen silmämeikin. Luomiväreistä on saatavilla erilaisia koostumuksia ja vivahteita. Mattaa, kimaltavaa vai puuterimaista? Voidemainen luomiväri, nestemäinen luomiväri, luomivärikynä vai mineraaliluomiväri? Dermosililta löydät luomivärit kaikenlaisiin tilanteisiin.

Jokaisesta meikkipussista pitäisi löytyä luomiväripaletti neljällä perussävyllä. Monipuolisia ja helppokäyttöisiä perussävyjä tarvitsee niin luomivärien käyttöä harjoitteleva kuin kokeneempikin konkari. Dermosilin luomiväripaletista löytyy neljä sävyä, jotka toimivat kauniin silmämeikin kulmakivinä. Maanläheisillä sävyillä luot kauniin silmämeikin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Paletin luomivärit sisältävät runsaasti pigmenttiä ja niitä on helppo levittää. 

Luomiväripaletin mattaiset perussävyt muodostavat pohjan hyvin tehdylle silmämeikille. Vaaleaa kermanväristä sävyä voi levittää koko silmäluomen alueelle tasoittamaan ihon sävyä. Kermainen sävy pääsee oikeuksiinsa myös silmän sisänurkkaan sipaistuna, missä se avartaa ja piristää katsetta. Paletin kylmä vaaleanruskea sävy sopii täydellisesti levitettäväksi pitkin luomivakoa ja silmän ulkokulmaan. Tämä sävy antaa silmälle muotoa ilman, että jäljestä tulee liian tarkkarajainen. Vaaleanruskean sävyn päälle voit levittää lämpimämpää tummanruskeaa, joka tuo silmän kaunista muotoa esille ja antaa katseelle intensiivisyyttä. Paletista löytyvän tummanharmaan luomivärin laitto ripsiä pitkin kohti silmän ulkonurkkaa tuo intensiivisyyttä katseeseen ja alaripsiin levitettynä tummanharmaa sävy rajaa katsetta.

Silmämeikin pohjustusvoide on helppo ja kätevä ratkaisu kestävän silmämeikin luomiseen. Luomivärin pohjustus tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille. Silmämeikin pohjustusvoide korostaa luomivärin pigmenttiä ja antaa edellytykset upean silmämeikin luomiseen. Pohjustusvoide on sävyltään luonnollisen vaaleaa ja siinä on mukana hieman helmiäistä. Voit halutessasi käyttää tuotetta myös vain tasoittamaan silmäluomien sävyä ja tuomaan raikkautta katseeseen. Voide pitää silmäluomet mattapintaisina, jonka ansiosta silmänrajaus ja luomiväri pysyvät paikoillaan koko päivän. Mattapinta ehkäisee myös ripsivärin tarttumista luomiin päivän aikana.

Dermosilin pohjustusvoide- ja luomiväripaletti tasoittaa ihon sävyä ja luo täydellisen pohjan silmämeikille. Paletti sisältää neutraalin nuden, vaalean persikkaan taittavan luomivärin sekä persikanvärisen voidemaisen pohjustusvoiteen. Persikansävyinen ja hieman kiiltävä luomiväri luo kevyen ja neutraalin silmämeikin. Luomiväriä voi käyttää myös silmämeikin ensimmäisenä pohjasävynä.

Dermosilin iso luomivärisivellin sopii loistavasti luomivärin levittämiseen. Katso myös valikoimastamme löytyvät ripsivärit, silmänrajauskynät sekä kulmakynät ja kulmavärit

read_less