loader

Luomiväripaletti

3928

Luomiväripaletti sisältää neljä perussävyä, jotka toimivat kauniin silmämeikin kulmakivinä. Sävyillä luot helposti silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä, ja ne on helppo levittää.

9,90 € / 4 g NET

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 8 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Luomiväripaletti neljällä perussävyllä

Monipuolisia ja helppokäyttöisiä perussävyjä tarvitsee niin luomivärien käyttöä harjoitteleva kuin kokeneempikin konkari! Dermosil Luomiväripaletissa on neljä perussävyä, jotka toimivat kauniin silmämeikin kulmakivinä. Maanläheisillä sävyillä luot helposti kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä ja ne on helppo levittää. 

Matat perussävyt muodostavat pohjan hyvin tehdylle silmämeikille. Vaaleaa kermanväristä sävyä voi käyttää koko silmäluomella tasoittamaan ihon sävyä. Sävy pääsee oikeuksiinsa myös silmän sisänurkkaan sipaistuna, missä se avartaa ja piristää katsetta. 

Kylmä vaaleanruskea sävy sopii täydellisesti levitettäväksi pitkin luomivakoa sekä silmän ulkokulmaan. Sävy antaa silmälle muotoa ilman, että jäljestä tulee liian tarkkarajainen. Levitä sävyä pyyhkäisemällä pehmeällä luomivärisiveltimellä edestakaisin luomivakoa pitkin.

Vaaleanruskean sävyn päälle voit levittää lämpimämmän tummanruskean sävyn. Tummempi ruskea sävy tuo entisestään esille silmän kaunista muotoa ja antaa katseelle intensiivisyyttä. Sävyä voi sivellä myös koko silmäluomelle siten, että se on vahvimmillaan ripsien tuntumassa ja häipyy kohti luomivakoa.

Tummanharmaata sävyä voi sipaista esimerkiksi ripsiä pitkin kohti silmän ulkonurkkaa tuomaan intensiivisyyttä katseeseen. Sävyä voi levittää myös pitkin alaripsiä rajaamaan katsetta. Smokey eye -tyylisessä silmämeikissä harmaata sävyä voi levittää koko silmäluomelle, kunhan muistaa häivyttää sävyn luomivakoon päin, välttyäkseen selviltä rajoilta silmämeikissä.  

Molemmat ruskeat sävyt sopivat mainiosti käytettäväksi myös kulmakarvoilla. Kaikkia perussävyjä voi yhdistää myös muiden mattasävyisten tai kimaltelevien luomivärisävyjen kanssa. 

Luomiväripaletissa on mukana suuri peili ja pieni applikaattori. Applikaattorin toisessa päässä on viisto kärki ja toisessa ovaalin muotoinen luomivärisivellin. Siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta. 

Luomiväripaletille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

INCI 
Kermanvaalea: Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Myristate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77891, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Silica, Hexylene Glycol, Tin Oxide, CI 77492, CI 77491. 

Vaaleanruskea: Talc, Mica, CI 77163, Silica, Magnesium Myristate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, CI 77499, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, CI 77742, CI 77491, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, CI 77891, CI 77492, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Aqua. 

Tummanruskea: Talc, Mica, CI 77499, CI 77163, CI 77491, Magnesium Myristate, CI 77492, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Aqua. 

Tummanharmaa: Talc, Mica, CI 77499, CI 77163, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Myristate, Silica, Caprylic/Capric Triglyceride, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, CI 77891, CI 77742, CI 77007, Hexylene Glycol, Aqua. 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Luomivärit

Tarkoitus: Perusluomivärisävyt kauniiseen silmämeikkiin.

Käyttöohje: Levitä silmäluomelle luomivärisiveltimen avulla.

Hajusteet: Hajustamaton

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Kaisa S. 16.09.2021

Varisemisen takia ei esim. reissuun mukaan paras luomiväri, mutta ei ole haitannut kotikäyttöä. Tosi kivat neutraalit sävyt.

reviewer avatar
Anne-Mari H. 16.08.2021

Kompakti paletti. Tarpeelliset ruskeat mattasävyt ja peili, pikkupensselillä nyt ei tee tässä mitään. Siveltimet kannattaa hommata erikseen, kuten aina edullisissa paleteissa. Samainen paletti voisi olla sinisävyisenäkin.

reviewer avatar
Heidi P. 14.05.2021

Hyvä pigmenttinen. Sivellintä en käytä vaan levitän sormin

reviewer avatar
Marita M. 16.07.2020

Olisiko jatkossa mahdollista saada väripaletteja erillisinä? Itselläni ainakin tuo vaalea kuluu aina ensin loppuun ja olisi kiva täydentää palettia uudella yksittäisellä värillä, niin koko paletille tulisi kummasti käyttöikää lisää...

reviewer avatar
Jaana T. 07.05.2020

Suosittelen vaihtamaan levittimen tähän tuotteeseen. Tuolla levittimellä mikä on pakkauksessa karisee aivan sietämättömästi, mutta superlon-päisellä levittimellä ihan hyvä.

reviewer avatar
Outi R. 19.01.2020

Aivan mahdoton käyttää. Variseen niin paljon. Suosittelen että poistatte tämän tuotteen valikoimasta.