loader
Uusi
series logo

Sparkly Eyes luomiväripaletti

9,90 € / 3,6 g NET

Luomiväripaletilla onnistut kauniissa silmämeikissä. Kevyesti kimaltavissa sävyissä on vahva pigmentti, jonka vuoksi ne on helppo levittää ja meikistä tulee vaivatta näyttävä ja eloisa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Sparkly Eyes luomiväripaletilla onnistut takuuvarmasti kauniissa silmämeikissä. Luomiväripaletissa on kolme kevyesti kimaltavaa sävyä: hillitty vaalea, täyteläinen ja näyttävä kupari sekä kaunis, ruskeaan taittava pronssi. 

Sävyjen vahva pigmentti takaa sen, että sävyt on helppo levittää ja meikistä tulee vaivatta näyttävä. Silmämeikistä syntyy eloisa, sillä valo taittuu kauniisti hieman kimaltavista sävyistä. Sävyt sopivat niin arki- kuin juhlameikkiin.

Parhaimman lopputuloksen saat, kun käytät Isoa luomivärisivellintä sävyjen levittämiseen ja häivyttämiseen suuremmille alueille ja Pientä luomivärisivellintä tarkkuutta vaativiin kohtiin.

Aloita Isolla luomivärisiveltimellä ja levitä sillä kuparia pehmeästi luomivakoon ja luomelle sekä silmän ulkonurkkaan. Lisää sen jälkeen pronssia silmän ulkonurkkaan kuparin päälle tuomaan syvyyttä katseeseen. Levitä lopuksi Pienellä luomivärisiveltimellä vaaleaa sävyä silmän sisänurkkaan. Voit halutessasi levittää pienemmällä siveltimellä myös kuparia ja pronssia alaluomelle rajauksen tapaan.

Luomiväripaletissa on mukana suuri peili ja pieni applikaattori, jonka avulla meikkiä voi tarvittaessa korjailla päivän mittaan. Applikaattorin toisessa päässä on viisto kärki ja toisessa ovaalin muotoinen luomivärisivellin. Siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta.

Luomiväripaletti on hajustamaton.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Näyttävät luomivärisävyt helppoon silmämeikkiin.
Käyttöohje
Levitä sävyjä silmäluomelle luomivärisiveltimellä.
Hajusteet
Hajustamaton

DIAMOND, Mica, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Talc, CI 77491, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tin Oxide, CI 77492, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, COPPER, Mica, CI 77891, CI 77491, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, CI 77499, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tin Oxide, BRONZE, Mica, CI 77491, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera, CI 77499, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Tin Oxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihanat värit! Pysty hyvin ja pigmetti on tässä hyvä

Positiivinen yllätys erityisesti pysyvyyden suhteen. Värit myös kivat.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihanat värit! Luonnolliset ja väripigmenttiä on kunnolla. Levitys sillä pienelläkin siveltimellä oli helppoa. Tykkään!

Ihanan intensiivinen sävy, pigmenttiä löytyy paljon ja väri levittyy hyvin. Suosittelen!

Todella hyvä Luomiväri, levittyy hyvin ja pysyykin hyvin 🙂