loader

Pääroolissa hiukset!

Olipa sinulla pitkät ja runsaat hiukset, ohuet ja hennot, helposti takkuuntuvat, vallattoman itsepäiset kiharat tai herkästi reagoiva päänahka, hiukset ovat kruunusi. Oikeilla hiustuotteilla saat parhaat puolet esiin omista hiuksistasi. Alempana testi, jolla löydä itsellesi sopivat hiustuotteet. Ennakkojulkaisuna myös raikas uutuus hiuksille – tutustu ja ihastu!  

Pidä hyvää huolta hiuksistasi ja kanna kruunusi ylpeänä!

 

Suolashampoo – syväpuhdistava uutuus

Tehokas uutuus hiuksille ja hiuspohjalle. Suolashampoon sisältämä merisuola on erittäin mineraalipitoista, luonnon oma detox-ominaisuuksia sisältävä tehoaine. Se syväpuhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista, kuten esimerkiksi muotoilutuotteiden jäämiä ja talia. Tuotteella on vastustamattoman raikas tuoksu, jossa on aavistus vesililjaa ja bergamottia.

Uskomaton supershampoo!

Mikä olisi juuri sinun hiuksillesi sopiva hiustenhoitotuote?

Oikeiden hiustenhoitotuotteiden valinta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Vastaa muutamaan kysymykseen, niin saat tietää mitkä Hair Care -sarjan hiustenhoitotuotteista sopivat juuri sinulle ja hiuslaadullesi.

Tee testi

Allergiatunnustuotteet herkälle iholle ja päänahalle

Herkkäihoinen tarvitsee hellävaraiset tuotteet myös hiusten hoitoon. Sensitive-sarjan miedot ja hajustamattomat hiustenhoitotuotteet pesevät hellävaraisesti ja ne sopivat koko perheelle, erityisesti ohuille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle sekä atooppiselle iholle. Sensitive-sarjan tuotteille ja Hair Care -sarjan usealle muotoilutuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Volyymia hiuksille!

Tuuheuttava shampoo ja Tuuheuttava hoitoaine pelastavat latteat ja litteänä roikkuvat hiukset tuomalla kuohkeutta hiuksille. Tuuheuttava shampoo antaa eloa ja ilmavuutta. Tuuheuttava hoitoaine viimeistelee hiusten pesun ja hoitaa hiuksia latistamatta sekä tukee Tuuheuttavan shampoon vaikutusta.

Apua oheneville hiuksille – elinvoimaa ja tuuheutta ohuille hiuksille

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen voivat johtua eri syistä, mutta yksi yleisimmistä aiheuttajista on ikääntymisen mukanaan tuomat haasteet hiuspohjalle. Vahvistava shampoo ja Vahvistava geeli hiuspohjalle on kehitetty naisille ja miehille vahvistamaan erityisesti iän myötä ohenevaa hiusta.

Tehokkaat tuotteet sopivat kuitenkin kaikenikäisille vahvistamaan hiuksia ja ehkäisemään hiustenlähtöä.

Tutkitusti hiusjuurta vahvistava tehoaine

Vahvistavan shampoon ja Vahvistava geelin sisältämänä tehoaineena on tutkitusti hiusjuurta vahvistava Procapil®. Procapil® on biotiinirikastetun peptidin, sitrusflavonoidin ja luonnollisen, oliivinlehdestä peräisin olevan oleanoolihapon yhdistelmä. Procapil® auttaa vahvistamaan ja suojaamaan hiusjuuren rakennetta ja auttaa sitä kautta ehkäisemään hiusten lähtöä.

Hiuspohjaa kosteuttavan ja hoitavan glyseriinin lisäksi sulfaatiton shampoo sisältää myös hiuksia vahvistavaa betaiinia ja geeli rauhoittavaa allantoiinia. Tuotteet saavat tuoksunsa synteettisestä santelipuusta, jonka sanotaan myös stimuloivan solujen kasvua hiuspohjassa olevien tuoksureseptoreiden kautta. Tuotteita suositellaan käyttämään yhdessä säännöllisesti vähintään 4 kuukauden ajan.

Vahvistava shampoo ja Vahvistava geeli hiuspohjalle

- Sopivat naisille ja miehille
- Auttavat ehkäisemään ja vähentämään hiusten lähtöä
- Auttavat vahvistamaan hiuksia
- Tuotteiden tuoksuna synteettinen santelipuu, joka stimuloi solujen kasvua hiuspohjassa olevien tuoksureseptoreiden kautta
- Procapil® on tutkitusti hiusjuurta vahvistava tehoaineiden yhdistelmä, joka kostuu biotiinirikastetusta peptidistä, sitrusflavonoidista ja luonnollisesta, oliivinlehdestä peräisin olevasta oleanoolihaposta