Hiuspohjan hoito

products_productsCount

Hiuspohjan hoito on tärkeä osa hiustenhoitoa ja hyvinvoivia hiuksia. Tutustu laadukkaisiin ja hellävaraisiin hiustenhoitotuotteisiin, jotka sopivat sekä hiusten ja päänahan hoitoon että auttamaan erilaisissa herkän, hilseilevän tai kuivan päänahan hoitoon liittyvissä ongelmissa. Valikoimastamme löydät juuri sinun hiuspohjasi tarpeisiin sopivan hoitoaineen. Hoida päänahka kuntoon!read_more

Hiuspohjan hoito on tärkeä osa hiustenhoitoa ja hyvinvoivia hiuksia. Tutustu laadukkaisiin ja hellävaraisiin hiustenhoitotuotteisiin, jotka sopivat sekä hiusten ja päänahan hoitoon että auttamaan erilaisissa herkän, hilseilevän tai kuivan päänahan hoitoon liittyvissä ongelmissa. Valikoimastamme löydät juuri sinun hiuspohjasi tarpeisiin sopivan hoitoaineen. Hoida päänahka kuntoon!

Miten hiuspohjaa voi hoitaa?

Hiuspohjan hoito lähtee riittävästä pesusta. Hiuspohja kannattaa pestä aina, kun se on likainen. Jos lika, rasva, hiki ja muotoilutuotteet jäävät muhimaan hiuspohjaan, päänahka alkaa helposti kutista. Pesun lisäksi hiuspohjaa voi tarvittaessa hoitaa esimerkiksi päänahalle tarkoitetulla hoitoöljyllä.

read_less