loader

Saippuapussi

9775

Biohajoava

Nauhat 100 % puuvillaa

Biohajoava saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään palamuotoista saippuaa, shampoota ja hoitoainetta. Pussukan nauhat ovat 100 % puuvillaa.

Väliaikaisesti loppuunmyyty, tulossa myyntiin jälleen viikon 44 lopussa.
Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään kiinteää saippuaa ja shampoota. Palamuotoiset saippuat, shampoot ja hoitoaineet on käytössä helppo säilyttää saippuapussissa, jolloin ne kuivuvat paremmin ja pysyvät hygieenisenä pidempään. Verkkopussukka auttaa myös tuotteita vaahdottumaan paremmin.

Saippuapussipakkaus sisältää kaksi biohajoavaa verkkopintaista pussukkaa, joiden nauhat on valmistettu 100 % puuvillasta. Pussukoiden eri väriset nauhat auttavat erottamaan esimerkiksi Palashampoon ja Palahoitoaineen toisistaan.

Saippuapussin koko on venyttämättä 16 cm x  8 cm. Pussi on joustavaa verkkomateriaalia, joten sinne mahtuu isompikin saippuapala.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tarvikkeet

Tarkoitus: Palamuotoisten saippuoiden, shampoiden ja hoitoaineiden säilyttämiseen. Auttaa myös kiinteitä tuotteita vaahdottumaan helpommin.

Käyttöohje: Aseta saippuapala pussiin ja ripusta suihkuhyllyyn roikkumaan. Kostuta saippuapala ja vaahdota saippuaa pussin läpi esimerkiksi kämmentä, ihoa tai hiuksia vasten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,8/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 26.08.2021

Hei Tiina, pahoittelut tapahtuneesta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle uudet saippuapussit.

reviewer avatar
Tiina T. 25.08.2021

Minulla repesi toinen pussi narun kohtalta, kun otin palashampoon pois ja aloin huuhtelemaan pussia. Puuvillaisia seuraavaksi kiitos.

reviewer avatar
Marika R. 21.08.2021

Paketissa tosiaan 2kpl laadukkaita pussukka. Kaksinkertainen verkko vaahdottaa sisällä olevan palan helposti kättä vasten. Suosittelen.

reviewer avatar
Suvi R. 24.06.2021

Ostin kaksi pakettia näitä. Yksi pussi palashampoolle ja -hoitoaineelle ja yksi tyrnisaippualle sekä yksi sunlight-palasaippualle. Testattu ja hyväksi todettu. Paljon kätevämpi käyttää palashampoita ym, kun pussin kanssa käyttää. Helppo jättää ilmavasti kuivumaan.