loader

Saippuapussi

9775

Biohajoava

Nauhat 100 % puuvillaa

Biohajoava saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään palamuotoista saippuaa, shampoota ja hoitoainetta. Pussukan nauhat ovat 100 % puuvillaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,5 / 5

Perustuu 15 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Todella toimiva, pala vaahtoutuu hyvin. Etenkin palasaippuan kera tykkään käyttää. Samoin palan hajotessa loppumurut saa hyvin käyttöön pussissa.

Krista N.

Saippuapussi helpottaa säilyttämään ja käyttämään kiinteää saippuaa ja shampoota. Palamuotoiset saippuat, shampoot ja hoitoaineet on käytössä helppo säilyttää saippuapussissa, jolloin ne kuivuvat paremmin ja pysyvät hygieenisenä pidempään. Verkkopussukka auttaa myös tuotteita vaahdottumaan paremmin.

Saippuapussipakkaus sisältää kaksi biohajoavaa verkkopintaista pussukkaa, joiden nauhat on valmistettu 100 % puuvillasta. Pussukoiden eri väriset nauhat auttavat erottamaan esimerkiksi Palashampoon ja Palahoitoaineen toisistaan.

Saippuapussin koko on venyttämättä 16 cm x  8 cm. Pussi on joustavaa verkkomateriaalia, joten sinne mahtuu isompikin saippuapala.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Tarvikkeet

Tarkoitus: Palamuotoisten saippuoiden, shampoiden ja hoitoaineiden säilyttämiseen. Auttaa myös kiinteitä tuotteita vaahdottumaan helpommin.

Käyttöohje: Aseta saippuapala pussiin ja ripusta suihkuhyllyyn roikkumaan. Kostuta saippuapala ja vaahdota saippuaa pussin läpi esimerkiksi kämmentä, ihoa tai hiuksia vasten.

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,5/5

reviewer avatar
Paula V. 04.01.2023

Muuten kiva, mutta toinen pusseista hajosi jo ensimmäisessä käytössä.

reviewer avatar
Krista N. 02.09.2022

Todella toimiva, pala vaahtoutuu hyvin. Etenkin palasaippuan kera tykkään käyttää. Samoin palan hajotessa loppumurut saa hyvin käyttöön pussissa.

reviewer avatar
Nina K. 28.07.2022

Paras juttu ikinä! Ostin palahoitoaineen ja kiva kun pala saa kuivua rauhassa käytön jälkeen!

reviewer avatar
Krista N. 10.04.2022

Tainalle tiedoksi, että palat nimenomaan säilytetään ja käytetään näissä. Kai luit tuotetiedot?? Yleensä palatuotteet vaahdottuvat nimenomaan pussissa paremmin, sehän näiden tarkoitus onkin! On se pussi sitten tällainen tai toisenlainen verkkopussi.

reviewer avatar
Taina T. 07.04.2022

Mahtaisiko pussukat toimia paremmin jos ei ottaisi paloja lainkaan pois niistä...? Hoitoainepala sen verran kova, että saisiko pussin läpi ainetta irtoamaan... Jonkin ajan käytön jälkeen pussukka "purkaantuu" nauhan viereen eikä olekaan enää pussi.

reviewer avatar
Henna K. 18.01.2022

Todella surkea laatu! Ostin näitä kaksi ja hajosivat molemmat heti ensimäisellä käyttökerralla.