Suihkugeelit ja suihkusaippuat

products_productsCount

Laadukkaat suihkusaippuat, suihkugeelit ja kylpytuotteet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista peseytyessä. read_more

Hyvä suihkusaippua pesee pehmeästi, ihoa kuivattamatta ja vaahtoaa miellyttävästi. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat niin suihkusaippuat erilaisilla miedoilla tuoksuilla kuin useampi erilainen hajusteeton suihkusaippua ja miesten suihkusaippua. Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää kosteuttava suihkusaippua kuivalle iholle.

Suihkusaippua on syytä valita huolella, sillä käytämme sitä päivittäin vartalon puhdistukseen. Ja jossain tapauksissa huonolaatuinen tai vääränlainen suihkusaippua voi olla aiheuttaa jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Valmistamme omat suihkusaippuamme samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että suihkusaippua on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle. Niinpä valikoimistamme löytyy myös useampi vegaaninen ja sulfaatiton suihkusaippua, jotka tarjoavat luonnollisen mietoa ja raikasta puhtautta niin käsille kuin vartalon iholle. 

Moni valikoimamme suihkugeeli on monikäyttöinen ja soveltuu siten myös hiustenpesuun. Tietynlaisen suihkugeelin käyttö voi myös ratkaista ja helpottaa ihoon liittyviä ongelmia. Esimerkiksi kosteuttava suihkusaippua auttaa nimensä mukaisesti kuivasta ihosta kärsiviä ja sen teho voi perustua glyseriiniin lisäksi mm. jojoban rasvahappoihin. Herkälle iholle kannattaa puolestaan valita mieto ja hellävarainen suihkugeeli.

Tiesitkö, että suihkusaippuan luontaiset entsyymi auttavat ihoa uudistumaan poistamalla kuollutta ihosolukkoa? Jokainen valmistamamme suihkusaippua on aina kehitetty ihosi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Löydät meiltä sekä naisten, lasten että miesten suihkusaippuat ilman tarpeettomia ainesosia. Valitse esimerkiksi raikkaalla passionhedelmän tuoksulla viimeistelty miedosti hajustettu suihkusaippua, joka sisältää 98 % luonnollisia ainesosia. Tai raikkaan sporttinen ja riittoisa miesten suihkusaippua. Lapsiperheiden suosikki on mietoja tensidejä ja ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sisältävä pehmeä ja hajusteeton suihkusaippua, joka sopii hyvin myös lasten ihon pesuun.

Moni markkinoilla oleva hajusteeton suihkusaippua ei välttämättä todellisuudessa olekaan täysin tuoksuton. Tämä johtuu yleensä siitä, että suihkusaippuan raaka-aineilla on omat ominaistuoksunsa ja hajustamatonkin tuote saattaa tuoksua miedon lääkemäiselle. Dermosil-tuotteiden joukosta löytyy onneksi myös useampi suihkusaippua, jonka tuoksuksi on merkitty Hypoparfum®. Se tarkoittaa, että suihkusaippua on valmistettu käyttämällä iholle ystävällisempiä hajusteita. Nämä hajusteet eivät sisällä 26 EU:n määrittelemää hajusteiden ainesosaa, joiden on todettu aiheuttavan eniten allergioita. Dermoshopin Hypoparfum® -tuoksuiset suihkugeelit sopivat siten myös useimmille hajusteille herkistyneille.

Löydä oma suosikkisi suihkusaippuoiden joukosta tai ihastu suihkugeeleihin. Katso myös valikoimiimme kuuluvat shampoot, käsisaippuat sekä deodorantit, jotka auttavat sinua pysymään suihkunraikkaana koko päivän.

read_less