Käsivoiteet

products_productsCount

Käsivoiteet eli käsirasvat kosteuttavat, hoitavat ja suojaavat tehokkaasti käsien ihoa ja kynsinauhoja.read_more

Valikoimastamme löytyy käsivoide eri tarpeisiin: kevyempiä käsivoiteita jokapäiväiseen käyttöön, kosteuttava käsivoide kuiville käsille, runsaan ravitseva käsivoide erittäin kuiville käsille sekä hajustamaton ja tehokas käsivoide atooppiselle iholle ja herkille käsille.

Olemme kehittäneet ja valmistaneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan. Siksi voit luottaa meihin myös silloin, kun tavoitteenasi on löytää erinomaisen hyvä käsivoide. Mielestämme hyvä käsivoide imeytyy nopeasti ja on miellyttävä käyttää. Lisäksi tehokas käsivoide auttaa käsiä voimaan paremmin ja tuo iholle silkkisen pehmeyden. Valmistamme kaikki käsirasvat samojen periaatteiden mukaisesti kuin kaikki muutkin tuotteemme. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen Dermosil käsivoide on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen – etenkin herkälle iholle.

Tehokkaat käsivoiteet sisältävät usein allantoinia, joka edistää rohtuneen ihon parantumista. Ominaisuus on tärkeä hyvässä käsivoiteessa, sillä teemme käsillämme kaikenlaista päivän kuluessa. Hyvin hoidetut kädet ovat kauniit katsella, miellyttävät koskettaa ja lisäksi kädet pysyvät terveinä. Hyvä käsivoide auttaa pitämään käsistä huolta!

Moni valmistamamme hoitava käsivoide soveltuu hyvin myös kuiville käsille ja atooppiselle iholle ja niillä onkin Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Nämä käsirasvat ovat turvallisia myös 0–3-vuotiaille lapsille. Lisäksi moni valikoimamme kuivien käsien ihoa hoitava ja kosteuttava käsivoide on vegaaninen.

Jos kädet ovat erittäin kuivat, on syytä valita käsirasva, jonka rasvapitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa kosteusvoiteessa. Valikoimistamme löytyy esimerkiksi 40 % rasvapitoisuudella varustettu hoitava käsivoide kuiville käsille, joka sisältää glyseriiniä, bisabololia ja allantoiinia.

Mikä on hyvä käsivoide kuiville käsille?

Hyvä käsivoide kuiville käsille:
1. Riittävän korkea rasvapitoisuus, noin 40 prosenttia.
2. Sisältää tehokkaita ainesosia, kuten allantoinia, joka edistää rohtuneen ihon paranemista.
3. Jos sinulla on atooppinen iho, kannattaa valita käsivoide, jolla on Allergiatunnus.

Toisille käsivoiteet tuovat pehmeän ihon lisäksi mieleen välittömästi myös niiden raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Olipa oma suosikkisi sitten ihanan tuoksun omaava käsirasva tai hajusteeton käsivoide, löydät ne kaikki valikoimastamme. 

Ota kokeiluun vaikkapa vihreän omenan tuoksuinen kosteuttava ja kuivien käsien ihoa hoitava käsivoide. Käsivoiteen raikkaassa vihreän omenan tuoksussa on mukana päärynän ja persikan sävyjä. Kyseinen tuote on saatavilla erilaisissa pakkauksissa, joten se on monikäyttöinen ja moneen tilanteeseen soveltuva käsivoide. Pumppupullo takaa riittoisan ja helposti annosteltavan käsirasvan koko perheen käyttöön. 30 ml minipakkaus puolestaan kulkee kätevästi mukana kaikkialle ja auttaa pitämään käsistä huolta pitkin päivää.

Käsirasva on myös oivallinen lahjaidea! Valikoimistamme löytyy sesongeittain myös yksi tai useampi erilainen käsivoidelahjapakkaus. Hemmottele myös itseäsi valitsemalla itsellesi uusi hyvä käsivoide ja pidä se aina kätesi ulottuvilla!

Katso myös valikoimamme tehokkaat ja ihoystävälliset kosteusvoiteet, jalkavoiteet ja huulivoiteet.

read_less