Shampoot

products_productsCount

Shampoot erilaisille hiuslaaduille – valitse omasi! read_more

Onko toiveenasi löytää shampoo kuiville hiuksille tai paras syväpuhdistava shampoo? Erilaiset shampoot kuiville ja vaurioituineille hiuksille tunkeutuvat syvälle hiuksen ytimeen puhdistaakseen, korjatakseen ja kosteuttaakseen tehokkaasti. 

Tehokosteuttavat shampoo saavat hiukset kiiltäviksi, pehmeiksi ja vahvoiksi. Saat runsaasti kosteutusta ja enemmän kiiltoa hiuksiisi. Ehkä etsit shampoota värjätyille hiuksille? Hopeashampoo on täydellinen shampoovalinta niille, joilla on vaaleat hiukset ja jotka haluavat poistaa hiuksista keltaiset sävyt. Vai onko kenties kosteuttava shampoo juuri se, mitä hiuslaatusi janoaa?

Valikoimastamme löydät erilaiset shampoot erilaisille hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Laadukas shampoo pitää hiukset ja hiuspohjan hyvinvoivana ja pesee hiukset kuivattamatta. Hyvä shampoo on myös sellainen, joka on valittu vastaamaan omaa hiuslaatua ja oman hiuspohjan tarpeita. Tästä kategoriasta löydät juuri sinulle sopivan shampoon, olipa se sitten shampoo ilman silikoneja tai shampoo ilman sulfaatteja, vegaaninen shampoo tai shampoo kuivalle päänahalle. Allergiatunnuksella merkitty tuote on paras shampoo allergiselle. 

Katso myös: hoitoaineet, hiusnaamiot ja seerumit.

read_less