Kosteuttavat shampoot

products_productsCount

Kuivat ja vahingoittuneet hiukset kaipaavat kosteuttavia tuotteita.read_more

Kosteuttava shampoo ja hoitoaine pelastavat kuivan hiuspohjan ja kuivat hiukset. Täältä löydät vinkit kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen valintaan.

Kosteuttava shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset

Älä turhaan kärsi kuivista ja vahingoittuneista hiuksista. Oikeanlaisilla tuotteilla saat hiuksistasi taas elinvoimaiset. Kuivien hiusten hoidossa tärkeimmässä roolissa ovat oikeanlaiset hiustenhoitotuotteet. Ota käyttöön kosteuttava shampoo ja hoitoaine, jotka rauhoittavat hiuspohjaa, sitovat kosteutta hiuksiin ja ravitsevat hiusten pituuksia tehden niistä silkkisen sileät ja terveet.

Yleinen harhaluulo on, että hiusten pesu kuivattaa kuivaa hiusta entisestään. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä kun sinulla on hyvä kosteuttava shampoo ja muut kosteuttavat tuotteet käytössä, voit pestä hiuksia vaikka päivittäin.

Vinkit kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen valintaan:

  • Jos kärsit kuivasta päänahasta, kannattaa valita hiuspohjaa rauhoittava ja kosteuttava shampoo. Dermosilin Vitamiinishampoo on tiivistetyssä muodossa oleva kosteuttava shampoo, jonka antioksidantit suojaavat ja kosteuttavat hiuksia ja antavat niille kauniin kiillon. Shampoon vitamiini hoitavat hiuksia ja päänahkaa tehden niistä entistä terveemmät ja vahvemmat. Vitamiinishampoo on myös hyvä kosteuttava shampoo miehille.
  • Herkälle päänahalle paras valinta on hellä, hajusteeton ja allergiatestattu kosteuttava shampoo kuivalle päänahalle. Dermosilin herkälle iholle kehitetty Arganöljyshampoo on hiuksia ravitseva ylellinen öljyshampoo, joka palauttaa kuivien ja vahingoittuneiden hiusten elinvoiman ja sopii kaikille hiustyypeille.
  • Jos hiuksesi ovat kuivat, harottavat ja katkeilevat, hiuksia korjaava ja kosteuttava shampoo on paras valinta. Dermosilin Korjaava shampoo rakennepaikkaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Tämä sulfaatiton ja silikoniton shampoo kosteuttaa, vahvistaa ja hoitaa palauttaen kuiville ja vahingoittuneille hiuksille niiden luonnollisen kiillon sekä voiman. Korjaava shampoo on myös hyvä kosteuttava shampoo värjätyille hiuksille.
  • Kuiville kiharoille hiuksille Curly Gril -metodin mukaiset kosteuttavat hiustenhoitotuotteet ovat hyvä valinta, sillä ne herättävät hiusten luonnollisen taipuisuuden eloon ja saavat kiharat kukoistamaan. Esimerkiksi Dermosilin Ravitseva shampoo on kosteuttava sulfaatiton shampoo eli hyvä shampoo kuiville kiharille hiuksille.
  • Kosteuttavan shampoon vaikutusta voi tehostaa poispestävällä tai hiuksiin jätettävällä kosteuttavalla hoitoaineella, tehohoidolla tai arganöljyseerumilla. Kosteuttava hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa, tehden niistä vahvemmat, terveemmät ja elinvoimaisemmat.

Kosteuttavat shampoot ja hoitoaineet Dermosililta

Valikoimastamme löydät erilaiset shampoot ja hoitoaineet erilaisille hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Laadukas ja kosteuttava shampoo pitää hiukset ja hiuspohjan hyvinvoimana ja pesee hiukset kuivattamatta. Hyvä shampoo on sellainen, joka on valittu vastaamaan omaa hiuslaatua ja oman hiuspohjan tarpeita. Tästä kategoriasta löydät kosteuttavat shampoot ja hoitoaineet kuiville ja kärsineille hiuksille. Olipa valintasi sitten shampoo ilman silikoneja tai shampoo ilman sulfaatteja, vegaaninen shampoo tai shampoo kuivalle päänahalle. Allergiatunnuksella merkitty tuote on paras shampoo allergiselle.

read_less