loader

Aurinkovoiteet

9 tuotetta

Aurinkovoide on tärkeä osa ihonhoitorutiinia varsinkin keväisin ja kesäisin. Aurinkovoiteiden tarkoitus on suojata ihoa haitallisilta...Näytä enemmän

Aurinkovoide on tärkeä osa ihonhoitorutiinia varsinkin keväisin ja kesäisin. Aurinkovoiteiden tarkoitus on suojata ihoa haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat aiheuttaa ihon palamista, ennenaikaista ikääntymistä ja lisätä ihosyövän riskiä. Valikoimastamme löydät erilaiset aurinkovoiteet, aurinkorasvat ja muut aurinkosuojatuotteet ihosi parhaaksi, jotta pystyt nauttimaan auringosta turvallisesti. Laadukkaat aurinkosuojatuotteet suojaavat ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä korkealla suojakertoimella.

Aurinkosuoja ja riittävä suojakerroin

Aurinkovoiteet sisältävät yleensä aurinkosuojakertoimen (SPF), joka määrittää suojan tason. Mitä korkeampi SPF, sitä enemmän auringonsäteitä se blokkaa. Ihon suojakerroin määrittyy ihon tyypin ja auringonpaisteen voimakkuuden perusteella.

Aurinkorasvan suojakerroin on tärkeää valita oikein. Vaaleaihoisille ja lapsille suositellaan yleensä korkeampaa suojakerrointa, koska heidän ihonsa on herkempi auringon säteilylle. Suojakerroin tulee valita myös sen mukaan, kuinka kauan auringossa aikoo viettää aikaa. Jos suunnitelmissa on viettää pidempi aika auringossa, valitse aurinkorasva, jossa on korkein mahdollinen suojakerroin.

Aurinkovoiteita on saatavilla voiteena, suihkeena ja geelinä. Voiteet ovat yleensä koostumukseltaan paksumpia ja tarjoavat sen vuoksi parempaa suojaa, kun taas suihkeet ovat käteviä ja helppokäyttöisiä. Geelit ovat yleensä erittäin kevyitä ja nopeasti imeytyviä, mutta niiden suojaava vaikutus ei välttämättä ole yhtä tehokas kuin voiteiden.

Aurinkosuojan käyttö

Aurinkovoidetta tulee levittää runsaasti iholle n. 15-30 minuuttia ennen auringossa oleskelua. Muista levittää voidetta kaikkialle. Levitä aurinkosuojaa uudelleen noin kahden tunnin välein tai uimisen ja hikoilun jälkeen. Jos olet viettänyt pitkän ajan auringossa, voi olla hyvä käyttää after-sun -voidetta auttamaan ihoa palautumaan.

Aurinkovoiteen käyttö on tärkeää, jotta iho pysyy suojassa haitallisilta auringon säteiltä. Valitse oikea suojakerroin ja levitä voide huolellisesti iholle ennen auringossa oleskelua. Muista myös käyttää muita suojakeinoja, kuten aurinkolaseja ja hattua, sekä välttää auringossa oleskelua keskipäivän auringonpaisteen aikaan.

Aurinkovoiteet netistä

Dermosilin laadukkaat aurinkosuojat suojaavat ihoasi tehokkaasti auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Sensitive Aurinkovoide SPF 30 on hajustamaton aurinkovoide, joka sopii kaikkein herkimmällekin iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Valikoimastamme löydät myös aurinkovoiteet suojakerroin 50, Aurinkovoide SPF 50 on vedenkestävä aurinkovoide, jossa on erittäin korkea suojakerroin. Aurinkorasva 50 sopii vedenkestävyytensä ansiosta erinomaisesti rannalle, ulkoiluun ja urheiluun.

Aurinkorasva kasvoille

Sensitive Aurinkovoide kasvoille SPF 25 suojaa kasvojen ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Kasvojen iholle kehitetty aurinkovoide sopii myös kaikkein herkimmälle iholle ja yli 1-vuotiaille lapsille. Tämä hajustamaton aurinkovoide kestää hyvin hikeä ja kosteutta, joten se sopii suojatuotteeksi esimerkiksi rannalle, ulkoiluun ja kesäurheiluun.

Dermosilin aurinkosuojapuikko SPF 50+ suojaa tehokkaasti auringon säteilylle altistuvia herkkiä ihoalueita, kuten huulia, nenää, poskia ja olkapäitä. Tämä vedenkestävä ja hajustamaton aurinko rasva sisältää mm. mehiläisvahaa ja sheavoita. Näytä vähemmän

-16%
Uusi
product image
8155

Aurinkoa luvassa

32,70 € 27,50 € / 50 ml, 150 ml, 15 g

Osta
Uusi
product image
product image
4164

Sensitive Aurinkovoide kasvoille SPF 25

10,90 € / 50 ml

Osta
Uusi
product image
product image
4166

Sensitive Aurinkovoide SPF 30

14,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
9224

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,90 € / 15 g

Osta
3603

Solistica

14,90 € / 29 g

Osta
Uusi
product image
7096

Suojaava huulivoide

5,50 € / 4 g

Osta
3977

iDeal BB-voide SPF 15 honey

10,90 € / 30 ml

Osta
3978

iDeal BB-voide SPF 15 ivory

10,90 € / 30 ml

Osta
3983

iDeal BB-voide SPF 15 natural beige

10,90 € / 30 ml

Osta