loader
series logo

Tasapainottava puhdistusvoide

8,20 € / 250 ml

Kuivan ihon ylellinen puhdistusvoide huolehtii ihon luonnollisesta kosteustasapainosta. Voide puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Skin Comfort
Tuotteesta

Dermosil Tasapainottava puhdistusvoide on kehitetty erityisesti kuivan ihon puhdistamiseen. Sen mieto koostumus poistaa iholta epäpuhtaudet, mutta ei pese pois ihon luonnollista, suojaavaa rasvakerrosta. Puhdistusvoide auttaa huolehtimaan ihon luonnollisesta kosteustasapainosta, jotta ihosi pysyisi luonnollisen vahvana, kimmoisana ja elinvoimaisena. Hyvin kosteutettu iho pystyy suojautumaan paremmin myös ulkoisilta ärsykkeiltä.

Tasapainottavan puhdistusvoiteen ylellinen koostumus sisältää ihon luonnollisia kosteuttajia. Sokerijuurikkaasta saatavat uutteet Betaiini ja inositoli muodostavat ihon luonnollisen kosteuttajan, joka auttaa sitomaan vettä ihosoluihin sekä sisältä että ulkoapäin. Tämä auttaa korjaamaan ihon kosteustasapainoa ja siten ihon suojakerros vahvistuu. Näin iho pysyy myös kosteutettuna pidempään ja sen pinta tuntuu sileämmältä ja hyvinvoivalta.

Puhdistusvoiteen sisältämä niasiiniamidi parantaa ihon elastisuutta, jolloin myös ihohuokoset tuntuvat pienemmiltä. Niasiiniamidi on erinomainen ainesosa ikääntyvän ihon hoitoon, sillä se auttaa myös tasoittamaan ihon pieniä juonteita ja epätasaista sävyä.

Puhdistusvoide sisältää myös kuivaa ja ikääntyvää ihoa hoitavaa ja pehmentävää macadamiapähkinäöljyä ja arganöljyä sekä E-vitamiinia.

Tasapainottavan puhdistusvoiteen säännöllinen käyttö antaa näkyviä tuloksia ja parantaa ihon hyvinvointia. Käytä puhdistusvoidetta aamuin illoin saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn tuotteen hoitavista ainesosista. Viimeistele kasvojen puhdistus Tasapainottavalla kasvovedellä.

Tuotteessa on muista Skin Comfort -tuotteista tuttu kevyen naisellinen Hypoparfum®-tuoksu. Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvojen ihon puhdistukseen.
Käyttöohje
Levitä puhdistusvoidetta kuivalle tai haalealla vedellä kostutetulle iholle kevyin, pyörivin liikkein ja huuhtele haalealla vedellä.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Aqua, C15-19 Alkane, Isopropyl Isostearate, Propanediol, Sodium Lauroyl Glutamate, Methylpropanediol, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Decyl Glucoside, Glycerin, Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Niacinamide, Propylene Glycol, Parfum, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Inositol, Ethylhexylglycerin

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Edeltäjä SC kosteuttava puhdistusmaito oli suosikkini. Tämä valitettavasti kuivatti lisää pintakuivaa ihoani aiheuttaen iholla kutinaa ja kirvelyä. Jouduin antamaan tuotteen pois.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

AINO K 20.07.2020 Hei entinen SC pumppupullo ja puhdistusmaito takaisin. On ollut luottotuotteeni. Pullon korkkkia vaikea käyttää, kun en näekään kunnolla. Toivottavasti vaihdatte entiseen.

Voih, luottotuote puhdistusmaito lopetettu, miksi?

Uutta pulloa vaikea käyttää. Sormissani ei ole voimaa painaa pulloa, jotta tuote tulisi ulos. Pumppu pullo takaisin :)

SC kosteuttava puhdistusmaito pumppupullossa on ollut luottotuotteeni. Miksi tuote on poistettu valikoimasta?

Lataa lisää