loader

Aurinkosuojasuihke SPF 30

9640

Aurinkosuojasuihke antaa korkean suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Vedenkestävää suihketta on helppo ja nopea käyttää, se tuntuu iholla miellyttävältä eikä tahmaa.

11,90 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,4 / 5

Perustuu 6 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tämä on tosi helppo levittää iholle ja pysyy hyvin. Ihoni palaa auringossa herkästi, niin laitan tätä tuotetta aina kun olen auringossa pidempään, ja varsinkin veden äärellä ei sovi tätä tuotetta unohtaa laittamatta. Todella hyvä suoja.

Eeva H.

Dermosil Aurinkosuojasuihke SPF 30 suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä korkealla suojakertoimella 30. Helppokäyttöinen suihke ei tahmaa, tuntuu miellyttävältä iholla ja on vedenkestävä.

Aurinkosuojasuihke on koostumukseltaan maitomainen, joten sitä on todella helppo ja nopea käyttää. Levittäessäsi suihketta, näet aina selvästi mihin sitä tulee vielä lisätä. Aurinkosuojan voi suihkuttaa suoraan iholle tai kämmenelle ja levittää kädellä tasaiseksi kerrokseksi. Anna aurinkosuojan kuivua kunnolla ennen pukeutumista.

Aurinkosuojasuihkeella on riittoisa 150 ml:n aerosol-pakkaus. Paineilman ansiosta aurinkosuoja tulee pullosta tasaisena suihkuna. Pulloa voi käyttää jopa ylösalaisin, joten suihketta on helppo levittää joka puolelle vartaloa. Suojaa pullo suoralta auringolta.

Aurinkosuojasuihke on hajustamaton ja vedenkestävä. Tuote sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille.

Tuote on vegaaninen.

Ota aurinkoa aina maltillisesti ja vältä liian pitkää altistumista auringolle. Levitä aurinkosuojaa aina runsas kerros säästelemättä, sillä liian vähäinen määrä aurinkosuojaa vähentää tuotteen antamaa suojaa merkittävästi.

Aurinkosuojatuotetta tulee lisätä noin tunnin välein. Suojaa ihoa myös vaatteilla. Etenkin pienten lasten iho suositellaan suojaamaan ensisijaisesti vaatteilla ja hatulla.

Varoitus Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Aurinkosuoja

Tarkoitus: Suojaamaan ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä suojakertoimella 30.

Käyttöohje: Suihkuta suoraan iholle tai kämmenelle ja levitä runsas kerros tasaisesti iholle. Anna kuivua kunnolla ennen pukeutumista. Laita aurinkosuojaa jo ennen kuin iho altistuu auringonsäteille ja lisää säännöllisesti, etenkin niille alueille, jotka altistuvat auringonsäteille.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Alcohol Denat., Ethylhexyl Triazone, C8-22 Alkyl Acrylates/Methacrylic Acid Crosspolymer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate SE, Microcrystalline Cellulose, Sodium Stearoyl Glutamate, Aminomethyl Propanol, Benzyl Alcohol, Propyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Cellulose Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,4/5

reviewer avatar
Outi O. 21.05.2021

Onko tuotteen pakkauksen painiketta uudistettu? Jos on yhtä haasteellinen kuin vuosi sitten, niin tulen palauttamaan tuotteen viallisena. Tuote on erinomainen, hyvä koostumus ja suoja. Mutta jos hankala käyttää, niin hermot menee.

reviewer avatar
Heidi A. 30.08.2020

Hyvä suojavoide, mutta pullo hankala käyttää. Saa painaa ihan tosissaan, että suihketta tulee ja varsinkin voiteesta liukkain käsin pullo lipsuu kädessä ja voidetta suihkuaa mihin sattuu.

reviewer avatar
Eeva H. 30.08.2020

Tämä on tosi helppo levittää iholle ja pysyy hyvin. Ihoni palaa auringossa herkästi, niin laitan tätä tuotetta aina kun olen auringossa pidempään, ja varsinkin veden äärellä ei sovi tätä tuotetta unohtaa laittamatta. Todella hyvä suoja.

reviewer avatar
Aila S. 19.07.2020

Helppo levittää, kuivuu nopeasti, ei ärsyttävää tuoksua. Painike toimii ihan normaalisti.

reviewer avatar
Paula P. 24.06.2020

Todella huono pullo; voimat eivät riitä pumpun painamiseen vaikka olen mielestäni ihan hyvä kuntoinen! Painaminen vaatii tosi paljon voimia ja kun tuotetta vihdoin saa tulemaan sitä roiskuu ympäri huonetta ja vaatteita; paine on niin kova. Se mikä osuu iholle lähtee välittömästi valumaan eli tulee tosi kiire levittää ettei valu sinne minne ei kuuluisi. Olin pettynyt tuotteeseen!

reviewer avatar
Saana A. 24.06.2020

Itse tuote on hyvä, mutta pakkaus on todella hankala käyttää. Suihkupullon painike on muotoilultaan niin epäonnistunut, että sitä on käytännössä mahdotonta painaa, jos sormiin on jäänyt vähänkään suihketta tai sormet ovat muuten liukkaat. Tilaisin mieluusti suihketta uudelleenkin, mutta en ennen kuin pakkausta on uudistettu. Tuotteelle 4 tähteä, pakkaukselle 1.