Täydellisten hiusten resepti

Toiveissa vahvat ja hyvinvoivat hiukset? Täydellisten hiusten resepti ei ole monimutkainen. Oikeilla tuotteilla saat hiuksistasi parhaan puolen esiin.

1. PESE
Sulfaatiton Palashampoo pesee hiukset hellävaraisesti pitäen huolta hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnista. Riittoisa shampoopala on myös ympäristöystävällinen valinta. Tuote sopii myös curly girl metodiin.

Toinen vaihtoehto on Ravitseva shampoo. Tämä silikoniton ja sulfaatiton shampoo on pullollaan ravitsevia ja hiuksia hoitavia ainesosia, jotka pitävät huolta hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnista tehden hiuksista vahvat, terveet ja elinvoimaiset. 

2. KOSTEUTA JA HOIDA
Hoitava Arganöljyhiusnaamio on täydellinen tehohoito hiuksille! Naamio hoitaa kuivia, käsiteltyjä hiuksia sekä kosteuttaa ja palauttaa niiden luonnollisen kiillon.

3. KUIVAA HELLÄSTI
Näppärä hiusturbaani kuivaa hiukset hellävaraisesti ja auttaa pitämään ne vahvoina ja hyväkuntoisina. Kiepauta hiukset turbaaniin esim. meikkauksen ajaksi.

4. MUOTOILE
Suolavesisuihke antaa luonnollista volyymia, tukea ja rakennetta kaikenlaisille hiuksille. Suihkauta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile. Kesän ehdoton muotoilutuote esim. lainekampauksiin! Suolavesisuihke sopii myös curly girl metodia noudattaville.

5. VIIMEISTELE
Sipaise lopuksi latvoihin tehokkaasti hoitavaa Arganöljyseerumia, joka tekee latvoista terveen näköiset antaen niille elinvoimaa ja kiiltoa.

Katso kaikki hiustenhoitotuotteet.