Kasvojen puhdistustuotteet ja kasvovedet

products_productsCount

Kasvojen puhdistus, meikinpoisto ja omalle iholle sopivat kasvojen puhdistustuotteet ovat kasvojen ihonhoidon A ja O. read_more

Kasvojen puhdistus kannattaa ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia aamuin illoin. 

Ylelliset kasvojen puhdistustuotteet tekevät näistä hetkistä erityistä hemmottelua. Valikoimastamme löydät kaikille eri ihotyypeille sopivat kasvojen puhdistustuotteet: puhdistusvaahdot, puhdistusmaidot, puhdistusöljyt, puhdistusvoiteet sekä geelimäiset puhdistustuotteet.

Myös kasvovesi kuuluu olennaisena osana päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, sillä kasvoveden käyttö auttaa viimeistelemään kasvojen puhdistuksen. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvoa ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille. Hyvä kasvovesi puhdistaa iholta viimeisetkin epäpuhtaudet, jotta hoitavat ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Valitse ihotyypillesi parhaiten soveltuva kasvovesi valikoimastamme ja ihosi kiittää!

Kasvojen puhdistus

Hyvinvoiva iho vaatii ihotyypistä riippumatta päivittäistä hellävaraista hoitoa. Huolellinen ja säännöllinen kasvojen hoito pitää ihosi terveenä ja kauniina. Tärkeimmät kasvojen ihonhoidon vaiheet ovat ihon puhdistus, ihon kuorinta ja ihon kosteutus.

Kasvojen ihon puhdistaminen on perusta kaikelle ihonhoidolle. Kasvot kannattaa puhdistaa säännöllisesti aamuin illoin ihotyypille sopivilla tuotteilla. Iltaisin kasvoilta puhdistetaan meikin lisäksi iholle päivän aikana kertynyt lika ja tali. Kasvojen puhdistus aamulla poistaa yövoiteen ja muiden hoitotuotteiden jämät iholta. Tällöin myös kasvoille levitettävät hoitotuotteet pääsevät imeytymään ja meikki levittyy paremmin.

Kasvojen puhdistamisen jälkeen iho kuivataan ja puhdistus viimeistellään kasvovedellä. Kasvovettä kaadetaan vanulappuun, jolla kasvot pyyhitään kauttaaltaan. Jos kasvojesi iho on kuiva, voit myös taputella alkoholitonta ja kosteuttavaa kasvovettä käsin, jolloin iho saa lisäkosteutusta. Aamuisin kasvojen vesipesu ei ole välttämätöntä, vaan pelkkä kasvovedellä pyyhkiminen riittää, sillä se puhdistaa nukkumisen aikana kertyneen hien ja talin ihon pinnalta.

Kasvojen puhdistustuotteet

Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle kasvovesistä puhdistusmaitoihin ja muihin kauneudenhoitotuotteisiin.

Kasvojen puhdistus porkkana on luonnollinen puhdistusaine normaalille ja kuivalle kasvojen iholle. Tämän vegaanisen luonnonkosmetiikkatuotteen avulla poistat päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet sekä kevyen vesiliukoisen meikin.

Oletko kokeillut kasvojen puhdistusta palasaippualla? Dermosilin palasaippua kasvoille on sulfaatiton ja hellävarainen kasvosaippua, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kasvojen iholle kehitetyllä palasaippualla saa poistettua iholta kevyen meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Kuivalle ja ikääntyvälle iholle sopiva Kollageenipuhdistusmaito on ylellinen kollageenia, ruusunvettä ja allantoiinia sisältävä puhdistustuote, joka poistaa iholta hellävaraisesti kevyen vesiliukoisen meikin ja pitää ihon kosteutettuna ja tasapainoisena.

Millainen on hyvä kasvovesi?

Paras kasvovesi on sellainen, joka sopii omalle ihotyypille ja omaan käyttötarpeeseen. Toisen iholle sopii kosteuttava kasvovesi, kun taas toiselle toimii parhaiten alkoholiton kasvovesi. Kaikki valikoimamme kasvovedet valmistetaan tarkkojen kriteerien mukaisesti. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että jokainen valikoimamme kasvovesi on laadukas, tehokas ja ihoystävällinen.

Onko sinulla haussa kasvovesi herkälle iholle? Dermosilin Sensitive kasvovesi on laadukas herkälle iholle sopiva hajustamaton kasvovesi. Se sopii erinomaisesti sekä naisten että miesten ihonhoitoon ja myös nuorelle iholle. Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Koska kyseessä on hellävarainen tuote kuivalle ja herkälle iholle on se myös sopiva kasvovesi atooppiselle iholle.

Jos tarvitset kasvoveden normaalille ja rasvoittuvalle iholle, löytyy valikoimastamme taatusti sinulle sopiva kasvovesi. Dermosilin Kasvovesi sisältää ihoa rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Monet asiakkaamme ovat kiitelleet tuotetta myös siitä, että se on täydellinen kasvovesi sekaiholle.

Jos suosikkisi on alkoholiton kasvovesi, on Dermosilin Vitamin E Kasvovesi loistava valinta. Tämä hieman emulsiomainen kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee ihon muille hoitotuotteille sekä tasapainottaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen. Vitamin E Kasvovesi on alkoholiton, mutta se sisältää mm. runsaasti E-vitamiinia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja.

Tuotteet kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon Dermosililta

Pelkkä vesi ja meikinpuhdistusaine eivät riitä puhdistamaan kasvojen ihoa. Siksi laadukkaat puhdistustuotteet, kuorinta-aineet ja kasvovesi ovat tärkeä osa ihonhoitoa. Me Dermosilililla olemme kehittäneet tuotteitamme jo 40 vuoden ajan ja voit luottaa kokemukseemme myös, mikäli toiveenasi on löytää esimerkiksi paras kasvovesi herkälle iholle tai kosteuttava kasvovesi kuivalle iholle. Löydä ihollesi sopiva kasvovesi ja muut ihon puhdistustuotteet laajasta valikoimastamme. Ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarvitset tietysti myös muut ihonhoitotuotteet, katso siis myös Dermosilin kasvojenhoitosetit, päivävoiteet ja yövoiteet.

read_less