Meikinpoistoaineet

products_productsCount

Tehokas, mutta hellävarainen meikinpoisto onnistuu parhaiten, kun valitsemasi meikinpoistoaine on laadukas. read_more

Tee meikinpoisto ja puhdista kasvomeikki aina päivän päätteeksi, ennen nukkumaanmenoa, jotta ihosi voisi hyvin. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman meikinpoistoaineita, jotka sopivat erilaisten ihotyyppien meikinpostoon. Meikinpoisto on miellyttävää, kun sinulla on juuri omalle iholle sopiva meikinpoistoaine!
Kasvojen puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Tehokas, mutta hellävarainen meikinpoisto onnistuu parhaiten, kun meikinpoistoaine on laadukas ja omalle ihotyypille sopiva. Suorita meikinpoisto ja puhdista kasvomeikki aina päivän päätteeksi ennen nukkumaanmenoa. Puhdistamalla meikit säännöllisesti, voit välttyä iho-ongelmilta ja pitää ihon terveenä ja raikkaana. Dermosililta löydät monipuolisen valikoiman meikinpoistoaineita kaikenlaisiin tarpeisiin.

Paras meikinpoistoaine ihollesi

Meikinpoistoaineella on ihonhoidossa keskeinen rooli, sillä se auttaa meikin lisäksi poistamaan iholta myös lian ja epäpuhtaudet, jotka kertyvät iholle päivän aikana. Jos meikkiä jää iholle yön ajaksi, se voi tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa finnejä ja muita iho-ongelmia. Siksi on tärkeää hankkia hyvä meikinpoistoaine ja  puhdistaa meikit aina ennen nukkumaanmenoa.

Meikinpoistoaineita on erilaisia, ja niiden koostumus ja käyttötapa voi vaihdella. Öljypohjainen meikinpoistoaine auttaa liuottamaan meikin ja lian iholta, kun taas öljyttömät meikinpoistoaineet sisältävät puhdistavia ainesosia, jotka poistavat meikit niiden avulla.

On tärkeää, että valitset juuri omalle ihollesi sopivan meikinpoistoaineen. Jos ihosi on kuiva, on öljypohjainen meikinpoistoaine paras vaihtoehto. Rasvoittuvalle iholle taas öljytön meikinpoistoaine on parempi valinta. Herkälle iholle kannattaa valita juuri herkälle iholle  tarkoitettu meikinpoistoaine, sillä ne sisältävät vähemmän voimakkaita ainesosia ja ovat hellävaraisempia iholle.

Meikinpoistoaineen käyttö

Meikinpoistoaineen käyttö on helppoa. Levitä meikinpoistoainetta vanulapulle ja pyyhi sillä kasvojen ihoa kunnes kaikki meikki on poissa. Meikin poisto voi viedä muutamia minuutteja, ja jos meikkiä on paljon, voi olla tarpeen käyttää puhdistukseen useampaa vanulappua. Kun meikki on poistettu, voit huuhdella kasvosi vedellä tai käyttää kasvovettä.

Meikinpoistoaine Dermosililta

Dermosilin laajasta valikoimasta löytyy meikinpuhdistusaine kaikenlaisille ihotyypeille. Sametinpehmeä ja täyteläinen Puhdistusbalsami puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta, joten se on loistava meikinpoistoaine herkälle iholle. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle Kollageenipuhdistusmaito on oiva valinta, sillä se pitää ihon kosteutettuna ja poistaa iholta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin.

Vitamin E Puhdistusvaahto on mieto puhdistusvaahto, jolla meikinpoisto sujuu lempeästi ja tehokkaasti. Puhdistusvaahto sopii kaikille ihotyypeille. Normaalin ja kuivan ihon kasvojen puhdistukseen sopii mainiosti Dermosilin Sensitive Puhdistusmaito, joka sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Jos etsit luonnollista ja vegaanista luonnonkosmetiikkatuotetta kasvojesi puhdistukseen, on Kasvojen puhdistus porkkana, Ecocert Cosmos Organic sinun valintasi. Kyseessä on luonnollinen puhdistusaine normaalille ja kuivalle iholle. 

read_less