loader

Puhdistusbalsami

4065

Hajustamaton ja vegaaninen

Erinomainen couperosa-iholle!

Sametinpehmeä ja täyteläinen Puhdistusbalsami hellii ihoa samalla, kun se poistaa kasvoilta hellävaraisesti epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta. Hajustamaton ja sulfaatiton.

7,90 € / 125 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 21 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kuivan ja punoittavan ihon ihmepelastaja. Puhdistaa hyvin -iho jää pehmeäksi, tämä ei kuivata ollenkaan. Rauhoittaa punoittavaa ihoa silminnähden. Ostin jo toisen tuubin.

Tuula T.

Kuivan ja punoittavan ihon puhdistukseen

Hellävarainen Puhdistusbalsami puhdistaa kasvot erityisen hellästi ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta. Sametinpehmeä koostumus hellii ihoa samalla, kun se poistaa epäpuhtaudet ja vesiliukoisen meikin jättäen ihon puhtaaksi ja miellyttävän pehmeäksi.

Sulfaatittoman Puhdistusbalsamin hellävarainen pesuteho perustuu mietoihin luonnollisiin tensideihin, jotka ovat peräisin sakkaroosista. Sakkaroosiesterit parantavat ihon kosteustasapainoa ja auttavat vähentämään ihoärsytystä. Balsamin sisältämä keramidipitoinen kauraöljy rauhoittaa ja kosteuttaa. Iän myötä ihon keramidipitoisuus vähenee, mikä näkyy ihon kuivumisena. Keramidit auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta, minkä ansiosta iho pystyy paremmin puolustautumaan ulkoisilta epäpuhtauksilta. Tuote sisältää myös kosteuttavaa glyseriiniä sekä antioksidanttista E-vitamiinia.

Hajustamaton ja vegaaninen Puhdistusbalsami sopii erinomaisesti puhdistustuotteeksi myös couperosa-iholle. Couperosan oireina ovat tyypillisimmin poskipäiden, nenän ja nenänpielten punoitus, kuiva ja kiristävältä tuntuva iho sekä mahdollisesti myös kuumotus ja pistely. 

Tutustu myös muihin hellävaraisiin Anti-redness-tuotteisiimme.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Puhdistustuotteet

Tarkoitus: Hellävarainen puhdistusaine kasvoille. Sisältää ihoa rauhoittavaa kauraöljyä.

Käyttöohje: Hiero kuivalle iholle kevyesti pyörivin liikkein. Lisää haaleaa vettä ja jatka hierontaa. Lopuksi huuhtele kasvot huolellisesti.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

certificate logotype

Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua, Sucrose Palmitate, Sucrose Laurate, Avena Sativa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Alcohol

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(79)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
(193)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,90 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
product image
(3)
9435

Hiuspohjan hierontaharja

4,90 € / 1 kpl

Osta
Uusi
product image
4091

Ripsi- ja kulmaseerumi

12,50 € / 6 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Leena R. 21.09.2022

Minun vanhalle iholleni aivan ihana tuote! Ei ärsytä tai kirvele iholla. Poistaa käyttämäni meikit, kevyesti ihoa tällä balmilla sormenpäillä pyöritellen. Olen tilannut tätä jo monta tuubia. Loppuu kyllä aivan liian pian, siksi toivoisinkin isompaa tuubia! LISÄPISTEET aineosista: onneksi tämä ei sisällä Sitruunahappoa/ Acid-Citric, jolla minä puhdistan vain pesukoneita ja kahvin-ja vedenkeitintä

reviewer avatar
Julia K. 04.09.2022

Täydellinen tuote yhdessä puhdistusmaidon kanssa. Tuote jää pysyvään käyttöön.

reviewer avatar
Tuula T. 10.05.2022

Kuivan ja punoittavan ihon ihmepelastaja. Puhdistaa hyvin -iho jää pehmeäksi, tämä ei kuivata ollenkaan. Rauhoittaa punoittavaa ihoa silminnähden. Ostin jo toisen tuubin.

reviewer avatar
Jonna J. 05.05.2022

Ostin tätä, koska vanha suosikkini puhdistusöljy jäi pois valikoimasta. Tämä ei ole yhtä hyvä, mutta melkein. Kun oikein rauhallisesti ja pitkään hieroo kuivalla iholla, irrottaa hyvin meikin. Juoksevampi öljy oli kuitenkin parempi, eikä tämän tuoksukaan ole yhtä hyvä. Tällä kuitenkin jatkan.

reviewer avatar
Kirsi H. 26.04.2022

Siis ihana ja tykkään muutenkin kauratuotteista. Tämä puhdistaa että samalla jättää ihon pehmeäksi. Ihotyyppini on herkkä, pintakuiva että taipumus couperosa. Tykkään tästä tosi paljon.

reviewer avatar
Johanna A. 17.03.2022

Hyvä tuote muuten, mutta tympeä tuoksu.