loader

Itseruskettavat

2 tuotetta

Itseruskettavat tuotteet ovat paras ja turvallisin vaihtoehto silloin, kun tahdot kauniisti ruskettuneen ihon. Itseruskettava antaa...Näytä enemmän

Itseruskettavat tuotteet ovat paras ja turvallisin vaihtoehto silloin, kun tahdot kauniisti ruskettuneen ihon. Itseruskettava antaa kauniin luonnollisen ja päivettyneen sävyn ilman auringon haittoja. Ennen kuin otat käyttöön itseruskettavat tuotteet, on iho hyvä kuoria ja poistaa ihokarvat jo edellisenä päivänä. Näin itseruskettava väri levittyy helposti ja lopputulos on luonnollinen. Kun toiveena on kaunis ja huoleton päivetys vartalolle – silloin valintasi on itseruskettava!

Millainen on paras itseruskettava?

Voi olla haastavaa löytää hyvä itseruskettava, sillä itseruskettavien tuotteiden valikoima on niin laaja. Itseruskettavat tipat ovat helppo tapa saada päivetystä kasvoille. Kosteusvoiteen joukkoon sekoitettavat asteittain ruskettavat tipat tekevät kasvojesi ihosta hyvinvoivan ja hehkuvan. Myös itseruskettava kasvovesi on hyvä keino saada kasvoille tasainen ja luonnollinen päivitys ilman auringon haittoja. Itseruskettava suihke ja itseruskettava rasva puolestaan ovat hyviä ja helppokäyttöisiä tuotteita tasaisen ja kauniin sävyn luomiseen koko vartalon iholle. 

Paras itseruskettava voide antaa kasvoille luonnollisen sävyn

Dermosilin Itseruskettava geeli kasvoille antaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle luonnollisen ja heleän päivetyksen. Kun levität itseruskettavaa kasvoille illalla, sävy kehittyy valmiiksi yön aikana. Voit käyttää itseruskettavaa geeliä ympäri vuoden, jolloin se antaa kalpealle talvi-iholle eloisaa hehkua ja keväällä sen avulla voi ottaa varaslähdön aurinkokauteen. Voit myös sekoittaa geeliä pienen määrän kasvovoiteeseen osana päivittäistä ihonhoitorutiinia, jolloin se tuo vain aavistuksen väriä kasvojen iholle.

Itseruskettava mousse takaa kauniin päivetyksen koko vartalolle

Dermosilin kevyt ja kuohkea Itseruskettava vaahto antaa iholle kauniin päivettyneen sävyn. Tuote sopii sekä kasvojen että vartalon iholle, ja se on helppo levittää tasaisesti. Itseruskettava levityskinnas on hyvä apu tuotteen levittämiseen. Levitä itseruskettava mousse kasvoille ja vartalolle säännöllisesti useampana päivänä peräkkäin. Vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, joten se ei kuivata ihoa. 

Vinkit itseruskettavan vaahdon levitykseen:

  • Ennen ensimmäistä levityskertaa kuori iho edellisenä päivänä ja kosteuta huolellisesti.
  • Kosteuta erityisesti kyynerpäät ja polvet.
  • Poista ihoakarvat edellisenä päivänä.
  • Aloita levittäminen pyörivin liikkein sääristä ja etene ylöspäin. Itseruskettava hanska on hyvä apuväline vaahdon levittämiseen.
  • Annostele lopuksi pieni määrä voidetta kämmenselkiin ja levitä kämmenselkien avulla molempiin käsiin ja ranteisiin.
  • Näytä vähemmän
3901

Itseruskettava vaahto

8,90 € / 150 ml

Osta
-41%
Last Chance
product image
product image
4037

Itseruskettava geeli kasvoille

8,30 € 4,90 € / 75 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta