Vartalovoiteet

products_productsCount

Kosteusvoide ja vartalovoi eli body butter hoitavat sekä ravitsevat vartalon ihoa.read_more

Löydät valikoimastamme niin kevyet vartalovoiteet ja vartalomaidot kuin ihoa pehmentävät vartaloöljyt sekä paksut vartalovoit. Hyvin kosteutettu iho on joustava sekä pehmeän kimmoisa. Anna ihollesi lahja ja valitse vartalollesi sopiva korkealaatuinen kosteusvoide tai vartalovoi.

Hyvä kosteusvoide vartalolle

Kosteusvoiteet ja öljyt ovat tärkeitä ihonhoitotuotteita, joilla ylläpidetään ihon kosteutta, suojamuuria ja terveyttä. Itselle paras vartalovoide on sellainen, joka on valittu oman ihotyypin ja sen tarpeiden mukaan. Esimerkiksi kuiva iho kaipaa rasvaisempaa kosteusvoidetta, kun taas normaalille iholle riittää yleensä laadukas ja hyvä kosteusvoide.

Dermosililta löydät sopivan vartalovoiteen jokaiselle vartalolle. Vitamin E vartalovoide on erittäin kosteuttava voide, jonka ihana koostumus sisältää E-vitamiinia, sheavoita ja glyseriiniä, eli kaiken mitä ihosi tarvitsee. Tuotetta on helppo annostella kätevästä tuubista. Paras vartalovoide on tietysti sellainen, joka sopii juuri sinun ihosi tarpeisiin. Yksi hyvä vartalovoide kaikille ihotyypeille ja koko perheelle on Sensitive hoitovoide 20 %, joka on hajustamaton perusvoide kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Tuote kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Jos kaipaat ihollesi extra kosteutusta, on vartaloöljy loistava valinta. Dermosilin Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä, elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Tämä vegaaninen öljy sopii sekä kasvojen että vartalon iholle.

Kosteusvoide kasvoille

Kasvojen kosteusvoiteet ovat olennainen osa päivittäistä kasvojen hoitoa. Kasvovoiteet kosteuttavat ihoa ja saavat sen tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Kasvovoiteeksi on hyvä valita omalle ihotyypille sopiva kosteusvoide. Dermosilin valikoimasta löydät kasvovoiteet normaalille iholle, herkälle ja kuivalle iholle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä nuorelle ja ikääntyvälle iholle.

Kosteusvoide kuivalle iholle

Sensitive sheavoi on 100% sheavoita, joka on uskomattoman tehokas ja monipuolinen täsmätuote kuivien ihoalueiden hoitoon. Ravitseva vartalovoide kuivalle iholle, jonka tehokkuuden huomaa välittömästi. Sheavoi on täydellinen kosteusvoide atooppiselle iholle ja herkälle iholle.

Kosteusvoide miehille

Mikä tahansa valikoimamme kosteusvoiteista on sopiva vartalovoide miehille, ihotyypistä riippuen tietysti. Miesten kosteusvoide kasvoille on kevyen geelimäinen kasvovoide normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Kolmitehoinen kasvovoide on suunniteltu erityisesti miesten kasvojen iholle, ja se kosteuttaa, puhdistaa epätasapainoisen ihon pintaa ja ihohuokosia sekä ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Kosteusvoide rasvaiselle iholle

Tasapainottava geelivoide on kevyt kosteusvoide epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle nuorelle iholle. Geelivoide sisältää ihon talineritystä kontrolloivaa, kasvipohjaista Regu®-Sebiä. Tätä nopeasti imeytyvää voidetta käytetään puhdistetulle iholle aamuin illoin.

Kosteusvoide sekaiholle

Sensitive jojobaöljy 100 % on pehmentävä ja kosteuttava luomulaatuinen jojobapensaan siemenistä uutettu öljy. Monikäyttöistä jojobaöljyä voidaan käyttää kasvoille, vartalolle hiuksille ja päänahalle, ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Kosteusvoide herkälle iholle

Sensitive ihonhoitovoide on perusvoide, joka suojaa ja hoitaa koko perheen kuivaa ja herkkää vartalon ihoa. Tämä tuote sopii voiteeksi myös atooppiselle iholle ja on myös hyvä kosteusvoide couperosa iholle. Sensitive ihonhoitovoide sisältää ihoa kosteuttavaa ja eheyttävää allantoiinia, kosteutta sitovaa karbamidia sekä ihoa silottavaa sehavoita.

Kosteusvoide nuorelle iholle

Dermosilin Youth -sarjan korkealaatuiset tuotteet sopivat erityisen hyvin nuorelle iholle. Youth vartalovoide sisältää glyseriiniä, aprikoosiöljyä, aprikoosiuutetta ja niasiiniamidia, jotka saavat ihon tuntumaan täydellisen kosteutetulta ja silkinsileältä.

Laadukkaat vartalovoiteet Dermosililta

Valikoimastamme löydät erilaiset vartalovoiteet ja vartaloöljyt erilaisille ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Laadukkaat tuotteet pitävät ihon kimmoisana, pehmeänä ja kauniina. Tästä kategoriasta löydät kaikenlaiset kosteusvoiteet vartalolle. Selaa valikoimaa ja löydä vartalollesi täydellinen kosteusvoide Dermosililta.

read_less