Vartalon kuorinta

products_productsCount

Vartalokuorinnat irrottavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa vartalon iholta. Säännöllinen vartalokuorinta tuo iholle heleyttä ja pehmeyttä.read_more

Vartalon kuorinta myös valmistelee ihoa vastaanottamaan kosteusvoiteen hoitavan pehmeyden. Valikoimastamme löydät erilaisille ihotyypeille sopivat vartalokuorinnat.

Miksi vartalokuorintaa käytetään?

Vartalokuorinnan avulla pääset eloon kuolleista ihosoluista. Vaikka iho myös itsestään poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, on kuorinta nopea keino saada pehmeä ja hehkuva iho. Vartalokuorinnan seurauksena ihohuokoset puhdistuvat ja se saattaa ehkäistä myös karvojen sisäänpäin kasvamista.

Miten vartalokuorintaa käytetään?

Vartalokuorinnan voi tehdä kädellä, sienellä tai pehmeällä vartaloharjalla. Levitä suihkun yhteydessä kuorintavoidetta koko vartalolle. Jos haluat ehkäistä selluliitin syntymistä tai päästä eroon jo olemassa olevasta selluliitista, voit käyttää enemmän aikaa reisien ja lantion kuorintaan. Valitse hellävarainen vartalovoide kosteuttamaan kuorinnan jälkeen.

Kuinka usein vartalokuorintaa on hyvä käyttää?

Vartalon ihon kuorinta kannattaa tehdä säännöllisesti, mutta ei kuitenkaan joka päivä. Vaikka kuorintavoiteemme onkin valmistettu hellävaraisista ainesosista, voi päivittäinen käyttö olla liian raskasta iholle. Vartalokuorinta on suositeltavaa tehdä 1–2 kertaa viikossa, mutta jokainen iho on erilainen ja sinä itse tunnet ihosi parhaiten

Vartalonkuorintavoide Dermosililta

Dermosilin vartalonkuorintavoiteet kuorivat ihon hellävaraisesti samalla kun niiden ihanat tuoksut ilahduttavat mieltä. Ihon kuorinta kotona onnistuu esimerkiksi seuraavilla tuotteilla: Herkälle iholle täydellisesti sopiva Punainen appelsiini vartalon kuorintavoide tai Youth vartalonkuorinta, joka on paras vartalokuorinta nuorelle iholle.

read_less